Forum

Aforizem 32 - anavi

Aforizem 32 avtor anavi

Anavi, sem se spomnila na en vic, ko je rekla ženska moškemu: Tvoj k. je kot bonbon, bolj ga ližem, mehkejši je:)). Pri tvojem aforizmu bi pa pripomnila, če ga primerjamo z orbit, je pa sladek, a koristen. So tudi takšni moški:))))). Hvala bogu! Vem pa, da ti nisi mislila takšnega ali takšne, da si imela v mislih, kaj vse rata potem, ko okus sladkega zbledi:). Ja, marsikaj:)))). So pa seveda tudi takšni, ki z leti dobijo tisto tapravo žlahtnost:)))).

lp, ajda
 

anavi

Poslano:
29. 08. 2010 ob 10:52

Oh ja no Ajda, a veš, da si me nasmejala. Ja seveda se strinjam, da tisto o čemer si med vrsticami želela pisati, s zelti pridobiva. In prav je tako.

Ne vem pa čemu je orbit koristen, ko ni več sladek. Vem edino to, da se ti lahko prilepi na obleko, če ga je kdo nalepil na stol. In potem je še slabše ali pa hujše..... kot če bi ga odvrgli v smeti, kakor naj bi se aforizem končal. Pa nisem znala prilepiti ene kantice, kakršen je bil moj namen.
Se še ne znajdem prav dobro s računalniki....
Lep sončen dan
Ivana

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
29. 08. 2010 ob 17:29

Predvsem temu aforizmu nekaj manjka. Aforizem zmeraj nekaj pove. Če narediš samo pikice (tri so, mimogrede, vedno dovolj), potem ni "aforizem" ničesar povedal. Aforizem je določena trditev in ne nekaj nedokončanega. Če narediš prazno tripičje, napišeš "mislite si svoje" in ne aforizma. Anavi, napiši do konca. Včasih si je nujno upati!

LP, Lidija

Zastavica

anavi

Poslano:
29. 08. 2010 ob 22:44

Sem želela, da bi izpadlo za šalo in bi pripela kontejnerček, pa mi ni ratalo.
Sicer pa sem popravila. Sem se upala.

Lp Ivana

Zastavica

Komentiranje je zaprto!