Forum

Haiku 217, Lea199

Haiku 217 avtor Lea199

Še dobro, da pajek pleza po svoji poti:)). Ne bi bilo prijetno srečanje z oči v oči s tako pošastjo kot je na sliki. Čeprav so grozljivi tudi manjši pajki. Si ga pa dobro ujela v svoj objektiv in odtisnila na papir:))).

lp, ajda
 

Lea199

Poslano:
28. 07. 2010 ob 10:42

Pozdravljena ajda,

kot si verjetno opazila imam rada vse živo, pajki so ena izmed meni ljubih živalic. Tokrat sem toliko časa vztrajala pri tem pajčjem haikuju zaradi fotke, ki mi je zelo všeč(naravnost obožujem jo). No pošast je slikana zelo od blizu in v resnici ni prav velika. Fografija je Debijina(dekle se na smrt boji pajkov). Meni jo je prinesla na ključku in mi dovolila, da jo objavim, če želim. Sedaj, ko jo je videla na forumu, pravi da ji je všeč in mi je hvaležna. Ostale manj dobre fotke ob haigah so moje delo.

Lep dan :))))
lp, Lea

Zastavica

ajda

Poslano:
28. 07. 2010 ob 10:47

Lea199, ne bodi skromno dekle:))), tvoje fotografije so lepe, zelo dobre in seveda tudi haige, ki nastajajo. Če bom imela kakšno bližnje srečanje s pajkom, ti ga pošljem. So pa letos prizanesljivi, očitno jih taščice pridno pohrustajo (hvala taščicam:), še preden se namenijo v stanovanje. Očitno so pri nas na štajerskem ena posebna sorta, taki črni, veliki in grozljivi:))).

lp, ajda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!