Forum

Strah, mezopotamsky

Strah pred višino avtor mezopotamsky

Nikoli ne boš
svoboden kot ptica
in prijatelj vetru.
Nikoli ne boš
resničen ljubitelj neba,
ti večni ujetnik Zemlje.

Ja, ne vem sicer, to je moje mnenje in pogled na tvojo pesem. Jaz bi zadnji dve vrstici eliminirala, pa morda zaradi tega spremenila naslov, ker si že dovolj povedal in to zadnje zveni preveč slišano, videno, brano. No, če bi pa pustil zadnji dve vrstici, jih malo sfriziraj:). Sicer pa saj veš, pesem je tvoja, mi smo pa bralci in če nam pogled obstane in pesmi želimo najboljše, seveda v naših očeh. Ja, malarji smo pa tako vsi:))))))

lp, ajda
 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
22. 07. 2010 ob 00:54

Se kar strinjam z ajdo glede zadnjih dveh vrstic - odvzameta moč, klenost prejšnjim verzom. Naslov pa je še kako primeren, saj dopolni prav tisto, kar pesem daje slutiti (in kar na koncu preveč razloži).

Lp,
Kerstin

Zastavica

Marko Skok - Mezopotamsky

Poslano:
22. 07. 2010 ob 23:49

POzdravljeni ajda in Kerstin!

Razmislil sem glede vajinega predloga in prišel do zaključka, da imata popolnoma prav. Res sem dolgo razmišljal ali naj pesem sploh objavim, saj me je nekaj motilo pa še sam nisem vedel kaj. Prvotno je imela še eno kitico, vendar mi ni bila všeč in sem jo izbrisal. Kolebal sem tudi med naslovoma: Strah pred višino in Strah pred letenjem. Torej sem res zbrisal zadnji dve vrstici in pustil naslov. Se vama najlepše zahvaljujem:).
lp mezopotamsky

Zastavica

Komentiranje je zaprto!