Forum

PIROMAN

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

ajda

Poslano:
15. 07. 2010 ob 17:40

PIROMAN avtor DUSANN

Jaz sem se malo poigrala. Vzela in malo dodala.

Pogorišče sebe

zažgal sem svoj dom
se naslajal nad zublji
objemali so mojo preteklost
jo zdrobili v pepel

le za hip občutek svobode
zažrt okus pepela vame

ostajam sam in brez doma

Zastavica

DUSANN

Poslano:
15. 07. 2010 ob 19:37

Hvala Ajda! Nastala je pa druga pesem, ki ima z mojo bolj malo in tudi point je drug. V moji enačici je vsebina mnogo globja in govori o eksistenčnem bistvu. Treba možgančke še bolj napeti. Predzaden verz je tisto kar ločuje od poplave drugih vsebinskih pesmi na ta način. Zanimivo kako ljudje različno štekamo isto stvar. Dober literarni zgodovinar mora znati kar luščiti. Zanimivo bi bilo kaj bi otrok našel v teh dveh pesmicah. Moj babo bi videl le ljubitelja piva, baba pa psihopata z vžigalicami.
Hvala za sodelovanje
Lp. DUSANN

Zastavica

Poslano:
15. 07. 2010 ob 22:13

Nekaj na hitro, če smem.

zanetil sem požar svoje hiše
samo zato da sem lahko videl
goreti zublje svoje preteklosti
da sem si dovolil opazovati
tako sem sanjal/ mislil o svobodi
tega zamrlega pogorišča
a pepel se je še bolj zažrl
v samoto moje hiše/mojih sten

lp S.

Zastavica

DUSANN

Poslano:
16. 07. 2010 ob 00:58

Zanimivo Serigala! Kako vsak prinese nekaj novega v pesem in vsak ima nekakšen svoj stil in pogled tudi če ga zavestno noče vnesti. Bomo naredili ciklus na mojo pesem.

Lahko noč, DUSANN

Zastavica

DUSANN

Poslano:
16. 07. 2010 ob 18:35

Hvala za vajino sodelovanje in za zanimivi dodelavi. Odločil sem se da pesem pustim na miru. Tale naš pesnik K. ima odlične senzorje.

Lp. DUSANN

Zastavica

DUSANN

Poslano:
16. 07. 2010 ob 22:43

Upam, da nisti kaj užaljeni, ker sta se trudili. Jaz sem povsod malo naštelan v presežkih ( ego, narcis, pomanjkljiva čustvena inteligenca i. t. d.) Tega se zavedam. Nisem pa toliko, da bi komu škodoval. Bojte se tistih, ki se pretirano lepo vedejo in govorijo v superlativih.
Brez zamere.

Lp. DUSANN

Zastavica

ajda

Poslano:
17. 07. 2010 ob 00:14

Ne lomi ga:)). Niti pod razno ni nobene užaljenosti z moje strani, verjamem pa da tudi s Serigaline ne. Morda nisi ravno želel spremembe, želel si le občutja, ki so te peljala skozi pesem, deliti z nami in seveda to nadgraditi, ne pa nek nov pogled oz. nova pesem kot se je zapisala meni. Jaz sem jo oklestila, ker se mi je pač zdelo, da ne rabi toliko besed in nekaj spremenila. To je seveda moj pogled, tisto, kar si pa ti želel, je tvoje. Včasih se pesmi ne da pogledati pod lupino, je varno skrita in ne dopušča luščenja. In tudi to je prav:). In kot rečeno, nobene zamere oz. užaljenosti. Bodi lepo!

lp, ajda

Zastavica

DUSANN

Poslano:
17. 07. 2010 ob 06:44

Ok. potem je v redu Ajda. Pri teh stvareh je tako. Mizar ve kdaj je naredil dober stol, ker upošteva določena pravila in če je izvedel postopek pravilno bo stol ok. Tu pa nikoli ne veš, že čez pet minut se ti zdi vse drugače in že dvomiš v napisano.

Lp. DUSANN

Zastavica

Komentiranje je zaprto!