Forum

Glasbeno literarni večer - Mlade rime

Mlade rime 2010 - Mednarodni festival mlade in neuveljavljene poezije in drugih ustvarjalnosti, ki ga organizira KUD Kentaver v soorganizaciji z Mladinskim centrom Menza pri koritu v Ljubljani

Sobota, 26. 6. 2010, ob 21.30

Bosanska poezija: Dželil Nesimović, Dino Džanko in Asja Bakić. Gosta večera: Senada Smajić in Josip Osti. Glasbeni nastop: Bosanski psiho in Kraški solisti.

Vljudno vabljeni!
 

Ana Porenta

urednica

Poslano:
27. 06. 2010 ob 16:01

Po Navjah smo se Serigala, Lea, Tomaž, Sigi, Gregor in jaz podali še na Metelkovo. Čeprav je bil program drugačen kot je bil napovedan, je bilo zanimivo! Fajn poezija obeh tvojih predhodnih nastopajočih (žal si nisem zapomnila njunih imen). Ampak, Breza, ti si bila pa super: v svoji počasni, razumljivi, globoki interpretaciji - ki te preplavi in potegne vase. Lahko bi te poslušala cel večer (brez predaha). In seveda si nas presenetila z branjem prevodov! Sigi in jaz sva bila kar razburjena od presenečenja ;-)

Objem,
Ana

Zastavica

Tomaž Mahkovic

Poslano:
27. 06. 2010 ob 16:20

Breza, čeprav je bilo vse OK., si bila pa vseeno ti za vsaj tri stopnice višje od odstalih nastopajočih, tako glede interpretacije, kot glede kakovosti poezije.
Bodi še naprej Ti

Zastavica

Žiga Stopinšek - Sigi

skrbnik

Poslano:
27. 06. 2010 ob 16:23

Lepšega zaključka dneva ne bi moglo biti, veš Breza! Uživali smo, ko smo te poslušali. Žarela si, da se je Metelkova kar svetila! Se strinjam z Ano in Tomažem, popolnoma! Tako kot je rekla Ana, razburjena od presenečenja! :)

Zastavica

breza

Poslano:
27. 06. 2010 ob 17:01

Hvala, vsem, ki ste me spremljali, se iskreno zahvaljujem tudi za te vaše spodbudne komentarje, saj jih v svoji negotovosti še kako potrebujem! Res je, da je program precej odstopal od tistega napovedanega, pa vendar je nekako steklo in večer se je končal lepo, a ne? Saj se nismo in nismo mogli posloviti :)). Še vas čutim ob sebi! Hvala še enkrat vsem, ki ste bili z mano in tudi tistim, ki se niste mogli udeležiti, pa vendar sem vas vseeno čutila ob sebi.

Objem, res veliki objem!
breza

Zastavica

Nemo

Poslano:
27. 06. 2010 ob 19:24

Na žalost mi na ta večer ni uspelo priti zaradi dela, niti na Navje ne. Na Navju so bile samo kratke pesniške oblike - haikuji ne?
P.s. Če ima kdo čas lahko pride jutri na Metelkovo - je pesniški turnir Mladih rim (berem tudi jaz in Gašper). Dogaja se pa vse skupaj od 19h do 5h zjutraj.
LP Nemo ;)

Zastavica

Poslano:
27. 06. 2010 ob 20:59

Prilepim! :)

Zvočnost glasu, interpretacije in sam okoliš je pripomogel k odplavajočemu doživljanju pesmi.
In seveda čar kasnejšega druženja, prežetega s smehom in resno besedo.

Super!

Še! ;)

lp S.

Zastavica

Lea199

Poslano:
27. 06. 2010 ob 21:34

Bilo je lepo doživetje. Breza ti si bila super.
Tudi poznejše druženje je bilo prijetno.

Lep popoldan se je izlil v prav tako lep večer.

Lp, Lea

Zastavica

breza

Poslano:
28. 06. 2010 ob 12:42

Hvala Serigala, Lea :)! Nemo, žal sem prestara, da bi lahko zdržala ta tempo, upam pa da bo še priložnosti, ko bom z veseljem prisluhnila tebi, Gašperju in ostalim ustvarjalcem mladih rim, le obveščaj nas sproti ...
Še nekaj posnetkov z mojega nastopa


trema ... trema ...





Evidentno je, da sem bila najbolj srečna, ko sem odhajala z odra ;))

Lep pozdrav vsem skupaj!
breza

Zastavica

Komentiranje je zaprto!