Forum

Maki - dober pesnik in Aforist

Maki, vse ostale debate gor ali pa dol. So dober pesnik in odličen aforist.

Nadaljuj tako

Lp

B
 

Don Kihot

Poslano:
21. 06. 2010 ob 17:29

Brainstormer ... ker se je tam zaklenilo sem prišel sem, da ti odgovorim. Točno tako kot si mi opisal ... sam isto sklepam in mislim ... točkovanje me ne dotakne v taki meri kot si mislil, kar sem dokazal ko nisem hotel izdanja svojih pesmi v zborniku. S tem sem predvsem sebi dokazal da ne iščem vrha Gore ... pač pa le skrb da se ne smeti na njej...
Že prej sem dajal vtis, da se prepiram zaradi ocen ... ja, pač pa ne za sebe, ker potem bi bil tiho, kajti poznam narav in običaj v našem imperiju nasploh. že v šoli so tisti tiho tudi brez znanja lepo prišli skozi, ko je meni znanje za odlično prineslo le trojko ... saj veš kako je bilo včasih in še bo mineval čas ...
Tekmovanje za točke ni moj cilj pač pa sem repliciral na sam ogled pesmi in morda pričakovan nje komentar.
Si bral ko sem namignil Kožijaževi, da si naj zapomni, ko je dejala kako godi debata o njeni pesmi? ... če pa sploh ni prebrana z uredniške strani pa tudi debate ni možna.
Seveda sem še preveč samozavesten in sam vem kaj sem napisal dobro ali slabo. Prej sem bil karan da sem nepismen, da pojma nimam o slovnici in pesmih nasploh, da naj raje opustim trud ?.. in kaj vem kaj še...
Res pa je tudi, da sem na tem forumu iz slabega odnosa vseeno potegnil ogromno znanja in spoznanja ... tudi po svoji krivdi, ker sem trmasto vztrajal.
Itak sem vso življensko šolo izučil z batinami, da božanja več sploh ne maram :) .

Torej da ne bo pomote ... nisem se jezil, da nisem pregledan in za točke ... apsolutno ne, užaljen sem bil, ker sem mislil da so urednice odstopile od mojih prizadevanj zaradi zamere do mene ...oziroma mojega robatega odnosa do njih.
No, šef Grega je zadevo strokovno razložil in sem pomirjen :)

Veš Brainstormer, pri ženskah nikoli ne veš. Trikrat najbolj zamerijo :

A) ... če jih ne zadovoljiš
B) ... če jih nenehno ne zadovoljuješ
C ) ... in najhujša zamera, če se saj eden od teh dveh razlogov ne zgodi ali obdrži v vseh pojmih, ki jih punce itak po svoje .pojmujejo.

LP

Don

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
21. 06. 2010 ob 18:26

don, spet si zgrešil temo - in tale, o kateri razglabljaš je bila zaklenjena, saj veš. Zato moram zaklenit še tole.
Pač.
Dajmo raje več energije vložit v pesmi in prijazne odnose, če pa ne gre, imate pa nogomet na televiziji, navijanje pomaga pri sproščanju energije.

;)
L

Zastavica

Komentiranje je zaprto!