Forum

GDČ. AJDI

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

tomi

Poslano:
20. 06. 2010 ob 08:18

Dušann, ne udarjaj nežnega spola po srcu, posebno ne, ker te imajo rade in vedi, da so ženske v svoji moči vedno na koncu zmagovalke. Ko je Bog ustvarjal Evo, je imel za osnovo Adamovo rebro, kar bi drugače pomenilo, da je Iz Adamovih esenc, ki so ga kot moškega oblikovale vzel njegove najmočnejše sestavine in jih je dal v posest Evi. Zato so ženske v vsakem pogledu v svojem delovanju močnejše in mnogo skrajnejše od ljubezni pa tja do sobraštva, a na moškem ni nič drugega kot da jo s svojim umirjenim razumom umiruje in ji nudi sebe kot zadovoljstvo njej sami, da ne bo imel ognja nevzdržnosti v lastnem srcu. Zato ne bodi ognjevit napram nasprotnemu spolu. Pameten si in bodi v tem sorazmerno tudi umirjen. Vsi filozofi so bili ravno zaradi svoje umirjenosti širokogledni in so nam dali iz svojega stanja prelepe osnove kako živeti s kot pravimo nežnim spolom, a ve se s kom je bil sam Bog oženjen in ji do danes ni prišel do kraja. Pa brez zamere, ker vem da si človek, ki rad vzkipi v svojem notranjem osečajnem vrenju. Ajda, Hope in vse ostale so polne mehkobe in hočejo le mir v svojih srčnih prekatih, a vsak izkok nekoga, ki jim to hoče minirati, jih preveč vznemiri. Tomi

Zastavica

anavi

Poslano:
20. 06. 2010 ob 09:59

Tomi

Kakšna enkratna razlaga odnosov in trenj med moškim in žensko ter umetnostjo.
Zares bi bil že na zemlji raj, če bi se lahko tega držali.
Dušan je svojevrsten umetnik, zdi se, da včasih malce preveč pričakuje od tega portala, ki je, kolikor sama to razumem namenjen predvsem druženju. A ker je ljudem rivalstvo stopilo pod kožo je tudi na tem portalu nastalo ocenjevanje. Pa ne sekirajte se zaradi tega. PIŠITE, PIŠITE, RIŠITE, SLIKAJTE skratka vsak naj dela vsako stvar tako, da bo od tega predvsem v duši bogatejši.
Pa dober tek ob duševnih hranah.
LP vsem

ANAVI

Zastavica

ajda

Poslano:
20. 06. 2010 ob 15:28

OK Dušan, napisala sem kar mi je v tistem trenutku ležalo na duši, a kasneje razmišljala o tem in se odločila, da bom zbrisala. Tale post sem odkrila šele danes in verjami, da te nikakor nisem imela namena prizadeti, da človeka kdaj kaj pojezi in reagira s polnim saržerjem, kasneje, ko se bitka poleže, pa ugotavlja, da je morda v tem nesmisel. Ja, tako je in verjami mi, da sem zbrisala še preden sem brala tole. OK? In kot sem poudarila že tam, piši, ustvarjaj in to je to:). Verjamem, da s tvoje strani ni velike zamere.

Aja, če prav razumem tisto gdč naj bi bilo to gospodična. Uh, kje je že to:)). Imam enega sina, ki bo kmalu star 36 in drugi, ki je že dosegel prag polnoletnosti v vseh ozirih, 26 let:)). Sem pa na nek način gospodična, ko se življenje obrne in ostaneš sam in še vedno v mislih razgraja, le zakaj ti usoda ukrade tistega ali tiste, ki jih imaš najraje. No, pustiva to, to je le obrobno, se pa seveda dobro sliši gdična:)).

lp, ajda

Zastavica

DUSANN

Poslano:
20. 06. 2010 ob 16:42

Vsaka ženska v kateri prevladujejo vrline je lepa in mlada. Tomi pa je filozof in to je ok. Ni me nobena od vaju nič prizadela, daleč od tega.

Lp. DUSANN

Zastavica

Don Kihot

Poslano:
20. 06. 2010 ob 19:31

:) ... panta rei ...

Lp
Don

Zastavica

Komentiranje je zaprto!