Forum

Vogalna, Zalka

24. vogalna avtor Zalka

Zalka poučno in v razmislek. Na hitro pridejo izza vogala in treščijo v mimoidočega in ga pripopajo na vogal:)))))))))))). Hja, tako je prav, a ne? In malo za šalo malo za res, a je odvisno od višine, kako ta vogalna udari:)))).

lp, ajda
 

DUSANN

Poslano:
10. 06. 2010 ob 09:03

Jaz pa mislim, da je dobro biti splošno razgledan, da ugotoviš kako malo veš in da nisi specialist za vse. Vendar imaš upanje, da presežeš stvari in pridobiš širši pogled. Danes je pač čas specialistov, ker je toliko stvari, ki nas obkrožajo in hkrati dosti je omejenosti. ( Prim. omejenosti: zdravniki se "spoznajo na vse": gradbeništvo, ekonomijo in tudi v umetnost štulijo svoj pogled. Seveda pa so tudi izjeme. ) Vsi umetniki, ki nekaj veljajo v zgodovini so bili splošno razgledani na vseh kulturnih področjih in ti naj bi nam služili za vzor. Cankar je poznal zgodovino Slovencev, likovno umetnost, glasbo, zavedel pa se je tudi svoje omejenosti v znanju.

Lp. DUSANN

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
10. 06. 2010 ob 10:09

Zalka si zadela.

In ko se reče na glas, potem ima vsak na tiho dvom, če slučajno ni v grupi tistih, ni ne zmorejo vse splošne vednosti o biločem.
Tko hecno, kot bi se za rep lovil...
Lep dan,
hope

Zastavica

Mojki

Poslano:
10. 06. 2010 ob 11:19

Zalka!

Všeč, všeč,...

lp Moki

Zastavica

coprnica z barja

Poslano:
10. 06. 2010 ob 11:32

res je, Zalka. Super!!!


lp CZB

Zastavica

Zalka Grabnar

Poslano:
10. 06. 2010 ob 15:27

Hvala za komentarje.

In še ena vogalna:
Splošno znanje cenijo, a ne plačajo!

Lp,
Zalka

Zastavica

Komentiranje je zaprto!