Forum

LEGY - ju

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

DUSANN

Poslano:
10. 06. 2010 ob 19:06

Hvala, ker mi nisi odgovoril, najbrž sem te precenil. Ljudje se pač zmotimo. Tele besede zgoraj pozabi, so itak za današnji cinični čas brez vrednot povožene in najbolj varno je biti za svojimi zidovi. Jaz pač tega ne znam in niti mi ni do tega.

Lep popldan, DUSANN

Zastavica

Legy

Poslano:
10. 06. 2010 ob 21:33

Dusann, zdravo!

Oprosti, a veš, da sem čisto spregledal post? Ker je po novem forum razdelek umaknjen z vstopne strani, nisem opazil. Se ti opravičujem!

Hvala ti za lepe besede! Ne vem, kaj naj ti odgovorim o moji osebnosti. :) Sem malo svojevrsten, dobro se počutim v naravi, a tesno mi je že v mojem telesu, kaj šele zraven drugih ljudi. :)) S pisanjem skušam spoznati sebe, pesem lahko veliko pove o sami osebnosti - se strinjam s tabo.

Želim ti vse dobro in veliko veselja pri pesnjenju - rad berem tvoje stvaritve!

Lp, Legy

Zastavica

DUSANN

Poslano:
10. 06. 2010 ob 23:34

Hvala Legy za tvoj odgovor. Se mi je zdelo, da si bolj človek samosti in imaš dober dar za opazovanje narave. Jaz se opazovanja narave šele učim, sem hodil mimo nje kot mesečar celo življenje. Kar se stikov z ljudmi tiče je pa res težko najti dobrega prijatelja in je dobro imeti malo distance. Sem morda malo težek, ker imam težko obdobje prelevitve osebnosti in matra me direktnost, ki jo dostikrat nekateri tudi narobe razumejo.

Lep pozdrav z ljubljanskega barja, DUSANN

Zastavica

Legy

Poslano:
10. 06. 2010 ob 23:59

Ja, pa tudi moj poklic je povezan z naravo (sem agronom). Jo pa občutim mogoče malo svojstveno, poosebljeno - kar lahko verjetno čutiš tudi skozi nekatere od mojih pesmi. :)

Ja, z ljudmi je težko. Ker pa je človek v osnovi socialno bitje, se pač stiku ne moremo in ne smemo izogniti. Moramo pa biti elastični in se prilagajat - kar je pa lahko zelo težko. Vsaj zame. Čustva... ja, to so problem... in prav ta direktnost povzroči, da se v človeku sproži samoobrambni refleks. A čustva ne moremo zatajit, pa še pomembni gradbeni element naših pesmi so. :)

Jaz pa te lepo pozdravljam z obale!

Lp, Damjan

Zastavica

DUSANN

Poslano:
11. 06. 2010 ob 08:38

Bom vsaj vedel, na koga se obrniti, če mi letos kartofel ne uspe. Ha, ha, ha ...

Lp. DUSANN

Zastavica

Komentiranje je zaprto!