Forum

Zakaj nisem dobil petke ali v jok pa na drevo !

Ko sem se, bo že pred kar nekaj časa, registriral na tem portalu, sem si pred registracijo tudi prebral pravila portala. Mislim, da so napisana jasno in nedvoumno. In zato mi nikakor ne gre v glavo, zakaj določeni, praviloma vedno isti, člani portala konstantno jamrajo, cmerajo in se pritožujejo nad sistemom ocenjevanja, izbiranja in komentiranja. Vse te cvilimože, žrtve in njihova jadikovanja bi še nekako spregledal, če ta na trenutke ne bi presegla mej razsodnosti in dobrega okusa. Drage kolegice in kolegi, pesniki in pesnikom podobni, urednice niti slučajno niso tu zato, da na njih sproščate svoje siceršnje frustracije. Večina, ki nas na portal piše, verjetno vidimo njihovo vlogo takšno kot je, v usmerjanju in korigiranju naših polizdelkov, kot tudi v potrjevanju naših izdelkov. In to, po mojem mnenju, počnejo zelo dobro, za kar jim gre priznanje in zahvala.
In da za konec uporabim, že zlorabljeno misel, ni ogledalo krivo, če je kriv tvoj nos.

Lep pozdrav iz brezna.
 

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
28. 05. 2010 ob 10:37

Brezno, se pridružim tvojemu mnenju, lp adisa!

Zastavica

Mojki

Poslano:
28. 05. 2010 ob 10:47

Pridružim se tvojemu mnenju brezno.
Ali ni to čudovito in preprosto neverjetno, da je njihovo delo prostovoljno!

Ko, vsaj "na drevo" bi mi uspelo!

"Nič ne rata" mi napisat.

Na pomoč pesem.si!

s hvaležnostjo, Moki

Zastavica

Žiga Stopinšek - Sigi

skrbnik

Poslano:
28. 05. 2010 ob 11:18

Se podpišem. :)

Zastavica

MAKI

Poslano:
28. 05. 2010 ob 11:23

Brezno,
Tvoje mnenje je pravilno in ga tudi jaz podpišem!
V isti sapi dodajem, da sem na začetku v časih tudi sam bil nestrpen in, posledično, zaletaven. Življenje je pač takšno: vsi si želimo pohval in smo neučakani. Dostikrat sem bil nezadovoljen z ocenami, dostikrat razočaran, pa vendar - nisem odnehal. Ko sem razčistil sam s seboj, postal sem (smem reči?) "prepoznatljiv". Popolnoma sem prepričan, da urednice nikoli ne bodo "spregledale" dobro pesem. Je pa tudi jasno dejstvo, da je razlika, če pesem iste kvalitete (uslovno rečeno) napiše nekdo ki se še ni dovolj uveljavi, ali nekdo ki ga že vsi poznajo.

Lep pozdrav!

MAKI

Zastavica

Legy

Poslano:
28. 05. 2010 ob 11:24

Tudi jaz mislim, da je Brezno lepo zajel misel večine od nas, sostanovalcev portala. Lahko samo prikimam. :)

Lp, Legy

Zastavica

sheeba

Poslano:
28. 05. 2010 ob 12:15

še moj podpis ;)))

lp, sheeba

Zastavica

Don Kihot

Poslano:
28. 05. 2010 ob 12:28

Včasih je bolje molčati, če nočeš videti zrcalno podobo.
Ni vse tako preprosto in enostransko nedolžno. NIhče na svetu ničesar ne dela zastonj, tudi Nune ne, ker jih nihče ne sili. Vse je lakota egota in dobro - slabo ... sta odvisna enocelična dvojčka.
Vsi imamo interes, in tu na portalu so-e vrstijo kar trije. Eni ga dosegajo, drugi lovijo in oboji so odvistni od tretjih, za katere si pa upam trditi da prispevajo ( bolj v ednini ) k takemu negativnemu dogajanju energije, kot sem v svoji pesmi opisal, pa se tudi malokogar dotakne.
Enkrat ste omenili 8oo članov ... zakaj se ne oglasijo ? Kje so, ker res eni in isti jokajo ... obenem pa tudi isti obsojajo in zagovarjajo.Vseh skupaj pa ni niti 10??
Torej nenehni pojav "večini" ni resničen in je že lahko zlonameren.
Zato Legy, tvoja trditev o večini misli ... ne vzdrži, čeprav je tvoj glas tukaj sigurno eden najmočnejših (najboljših ) .. je tudi to samo tvoje subjektivno interesno in pristransko mnenje ... te pa tudi razumem, ker hočeš mir na rastavi svojih pesmi.
Vsaka sodba in obsodba nekoga prizadene, ne vem pa zakaj vas moti kritika drugih, če vam vse štima in se vam vse zdi krasno? Na kritiko pa reagirate skrajo kritično, tudi žaljivo?
Ne komentirate zadev, zlahka jih pa obsojate? Naredili ste tekmo, tekmujete z igralci, publiko in obenem še sodite ...pa pričakujete samo enostransko zadovoljne navijače??
Kot bi dali rake v posodo in jim napisali pravila, da se ne pretepajo med sabo :)
Predlagam uredništvu, da sploh ukine rubliko ... " Sprašuj in predlagaj" in naj vse poteka brez čustev kot instant portal, kjer se štancajo samo pesmi brez dodanih čustev, emocij.- brez Človeka ...

Tako čutim in vsebujem v tem edini interes ... za sočloveka.

Je pa tokrat DUŠANN res prenaglo afektno odreagiral in v zmoti, ker tisto "enk" je dal eden od nagajivih članov ali nečlanov, ker je zabeležek pod "gost" ... seveda se pa lahko vsak izpiše in tako vpiše ;)

Lep pozrav! ... pa ne dojemajte mojega zapisa za sovražnega, ker sem proti vojni, po načelih Gandija in najbolj cenim osebno počutje posameznika, bolj kot najboljšo pesem na svetu, ker smo mi živi inne tinta na papirju in le večni otroci, ki nas stalno močnejši maltretirajo, ali pa se nam to nenehno samo dozdeva :)


Lp
Don

Zastavica

Legy

Poslano:
28. 05. 2010 ob 12:50

...je tudi to samo tvoje subjektivno interesno in pristransko mnenje...

Don, vsekakor, se strinjam s tabo - saj sem ga sam napisal... :) No, se strinjam, nisem se najbolje izrazil - res ni to mnenje večine, saj to res ne morem vedet, lahko samo domnevam.

Mir na razstavi svojih pesmi? Hja, kdo pa ne? :) Ni mi do kake polemike ali kreganja s člani, tudi kritike rad sprejmem, če so konstruktivne - če pač kdo smatra, da pesem ni vredna ocene, ali pa da je pesem "nedodelana"... ja, prav, naj bo tako (...je tudi to samo tvoje subjektivno interesno in pristransko mnenje...) :)).

Zato tudi ne komentiram ocen svojih pesmi - jaz si svoje itak ocenim s 55 točkami in sem vesel, hehe. Sicer imam tudi jaz kakšnega "nagajivega" gosta ali člana, pa nič hudega, če mu je to v veselje. :))

Vse lepo vsem,

Legy

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
28. 05. 2010 ob 13:59

http://www.youtube.com/watch?v=3Xso5VdbM1E&feature=related

Ne vem, a še kdo misli, da je ta link primeren na tem mestu?

lp, Čredomir

Zastavica

Legy

Poslano:
28. 05. 2010 ob 14:11

Čredomir.. je! :))

Zastavica

Srečko Luštrek

Poslano:
28. 05. 2010 ob 14:35

Ne vem, hudirja! Tolk je blo že enih dobrohotnih razlag, opravičevanja tistih, ki se nimajo za kaj opravičevat ipd., da tud men, tko kot breznu, niti pod razno ni jasno, kako še vedno isto, isto, isto...
Pa sem mislil, upal, da duh pokojnega Tina morda kaj zaleže.

Projekcija, projekcija, kurčeva projekcija, potem pa igranje žrtve.

Ma dost mam, grem rajš mineštro kuhat.

Lep dan vsem,k

Zastavica

Poslano:
28. 05. 2010 ob 14:37

Se vsekakor podpisujem pod breznov komentar! :)

Legy, smo večina, dejavnih. :)

Tralala hopsasa, pišimo pesmi! ;)

lp

Zastavica

anavi

Poslano:
20. 06. 2010 ob 19:12

Moram napisati, da v obeh komentarjih tako komentar iz brezna kot komentar makija nosita v sebi del resnice. Pod oba bi se z velikim veseljem podpisala, čeprav sta si v določenih pogledih precej nasprotujoča.
Menim, da ni mogoče spregledati opazke, da so na tem portalu(tako kot v vsakdanjem življenju) sončne in senčne plati. Res bi bilo morda bolje
pisati pesmi brez emocialnih nabojev. Morda bi takrat zvenele še lepše.

Ja tudi jaz bom šla kar palačinke pečt, bom vsaj večerjala brez ocen, ker sama sebi palačink ne bom hvalila.

LP vsem Anavi

Zastavica

Don Kihot

Poslano:
20. 06. 2010 ob 19:28

... dajte si rečt, da je vse to naravno kot neurja, s tem ni nič narobe, ko je lep dan ... se vse suče bolj optimistično. Mi smo del tega, kar se dogaja okoli nas je tudi v nas in teh stresov je na našem planetu že nekaj časa ogromno, da moraš biti res domišljav, če misliš da na nas to ne vpliva...
LP

Don

Zastavica

Komentiranje je zaprto!