Forum

Nemo in Mavrična naslada

Mavričasta naslada avtor Nemo

Nemo. Prvič, ko sem bral eno pesem nabito z vsemi temi dodatnimi pomeni (ki si jih skrila v oklepaje) me je prav sveže zadelo.

Zdaj pa se že malo ponavljaš, posebej pa se vidi to v trenutni, zadnji pesmi, kjer sam pomen in sporočilo razbijaš na koščke.

Tako jaz vidim, ko si trmasto ustvarjam svoj pomen.

Razmisli, če bi se znebila oklepajev in se odločila za eno od teh možnih besed.

Če pa je to cikel, ki ga zaznamuješ s takšnim (res, svojevrstnim) slogom, pa vzamem nazaj, saj lahko v nekem kontekstu (kakor rad pravi Perorez) vse dobi neko novo dodano vrednost.

Z lepimi željami in nočnim pozdravom,
sigi
 

Nemo

Poslano:
06. 05. 2010 ob 06:36

Sigi,
hvala za tole opazko.Sama sploh (ali pa kasneje) ne bi opazila. In s tole pesmijo je bilo tako. Najprej je bila spisana brez oklepajev. Ampak jaz - trmasta kot sem, sem ji vsilila oklepaje.Bom naredila popravek in jih odstranila.
Cikel ni, dal si mi pa idejo za enega.

Hvala za nasvet in tokrat jutranji pozdrav (:,
Nemo

Zastavica

Žiga Stopinšek - Sigi

skrbnik

Poslano:
06. 05. 2010 ob 08:41

Ni za kej. :) Lp

sigi

Zastavica

ajda

Poslano:
06. 05. 2010 ob 10:14

Si pa hitro pospravila oklepaje pod streho:)))))))). Morda jih vrneš, ko boš nadaljevala s ciklom kot ti je namignil Sigi, mislim, da! Za oboje seveda:)).

lp, ajda

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
06. 05. 2010 ob 10:41

Ja, zelo zelo se strinjam s sigijem. zdaj je pesem odlična, ko sem jo brala prej, se je v oklepajih utopila in je sploh nisem mogla rešiti niti z umetnim dihanjem (malo heca, no ...)

Edino, kar me še boli pri tejle pesmi, je ta nesrečna mavrica. Oh, kako pogrešam kakšen manj (obrabljeno) barvit zaključek. Isto seveda velja za naslov!
LP, lidija

Zastavica

Nemo

Poslano:
06. 05. 2010 ob 16:43

Hehe nesrečna mavrica :D
Zaključek je bil nekako mišljen tako Lidija. Manj obrabljeno barvit? Se bom naslednjič potrudila. Naslov pa ja - se popolnoma strinjam.Je bil spisan v zadnji sekundi.
Mislim z naslovi imam vedno problem.Nikoli se ne morem odločiti katerega naj dam - večkrat falim in izberem "kr enega".Pa ni vedno to najbolj prav.
Skratka, hvala vsem za komentarje (:

Lp, Nemo

Zastavica

Komentiranje je zaprto!