Forum

DIMENZIJE - avtor tomi

DIMENZIJE avtor tomi

Dober večer tomi,

odgovarjam, res je, tvoja pesem DIMENZIJA nosi v sebi veliko dejstev,
pravi objektivni (več kot sub.) pogled na današnji tempo in način bivanja.
Razlike so od nekdaj bile velike, kot je povsod v civiliziranem in celo prav tako tudi v nerazvitih deželah. Samo je tam bolj očitno. Sicer pa se ljudje razlikujemo ne samo po imetju, pač pa tudi po načinu dojemanja in sprožanja naših lastnih reakcij kot izkustvo v občutku, ne glede ali gre za deljenja mnenj o vsebini, o tem, kako sami subjek. gledamo na to.

Ti dražljaji naši lastni nam predstavijo ali je bilo za nas recimo dobro ali slabo. Zato je prav povedati svoje in včasih ob širšem razgovoru je drugače lahko dojeto kot je bila informacija dana.

Glede na pretekle izkušnje se veže sedanjost, na kakšen način sprejmemo določeno potezo.
Med zbranimi mislimi je dobro imeti mir, uravnotežen vsakdan, za več zbranost. Res je, prav imaš.
Filtri prav tako prepuščajo po rešetih, le ta so isto narejeta po nekem ravnilu, po čemer se pretaka in kaj se bo pretakalo. Vse to se vrti v krogu.

Če ne gre, res postane satanski prostor, koder se v nemoči išče izhod, namesto njega pa nezbranost narašča, upanje pa upada, a kaj naj brez njega?

Koliko pa je bilo vojn, pa so zmagali napadeni, z dosti slabšimi opremami, zakaj?
Od kod jim takšna moč? Nihče nič ne obljublja, pa vseeno? Zaradi tega, ker včasih bolečina za svojo pravico branit sebe in svoj prav, takrat upanje celo narašča in poveča moč boja. Povečani smisel veča moči. Nekako tko. Od tega je tako veliko, da je zmaga lahko čedalje bližja. Iz tega izpeljem, da se to celo bolj splača kot pa biti napadalec, ta nima ničesar drugega v mislih kot samo zmago in materialno, a koliko vest zmore? Tista osebna, neverjetno.

V pesmi si napisal, da ostanemo sami ko res potrebujemo koga.
Če se ne motim, pel je HAZARD tisto pesem Vsak je sam ostane sam...
Takrat ko sem poslušala so minila leta in CD-jev sploh ni bilo, pa so bili sami in tudi smo sami, kadar se tako počutimo ali da je tudi vidno res.

Vzamem pohvalo s tvoje strani z veseljem, upam da bodo zdržali vsi moj način pisanja, zaradi tega ker je res sveže napisano, torej ker si besede razlagam v hitrost po svoje in po drugačnem vrstnem redu in pogledu, da ne bo nič narobe.

Saj veš, pisanje in poliranje kasneje, ko tudi misli izginejo, tiste na katere naj bi mislil, pa ni dobro, ne za direktno pisanje občutka.
Tudi v divjini ni popravkov, je let za življenje in smrt. Je žrtev in napadalec,
je izbira na licu mesta...Zato.
Lep pozdrav tomi,
hope
 

Komentiranje je zaprto!