Forum

lenči

Lenči,

Rada bi, da nekaj ostane avtor lenči

tukaj pa res vidim, kako so naše misli povezane.. oddala sem pesem, in pogledala nove. In vidim naslov, ki sem ga želela najprej dati svoji novi pesmi - Rada bi ... avtor lenči.
Potem pa še to tvojo pesem, ki sem jo izpostavila - s podobno vsebino si se ukvarjala, kot jaz v teh trenutkih. Sicer sva šli vsaka v svojo smer, ampak v preteklih trenutkih sva bili zelo blizu.. To me tako fascinira, pa se mi večkrat zgodi.

Verjetno se bo komu zdelo tole moje pisanje malenkost čudno, ampak.. tudi takšni obstajamo :)

lp,
Lucija
 

lenči

Poslano:
29. 03. 2010 ob 21:29

Lucija, pozdravcček

Se opravičujem če sm ti nehote "ukradla" naslov pesmi. Sicer pa sa ti dve pesmi že precej stari, sem jih pa tisi dan tako začutila, da sem jih dala na forum. Zakaj naj bi bilo tvoje pisanje čudno? Vsak gleda svet s svojimi očmi in pač nizaš misli, besede, po nekem tebi znanem zaporedju.
Tudi mene preseneti kako se v kaki pesmi najdem, opazim podobnost, pa čeprav s z avtorjem ponavadi niti ne poznam.
In ne obremenjuj se če si "čudna" saj drugačnost je zaželjena, čudni smo pa vsak po svoje (ponavadi smo čudni zato, ker nas "zunanju" svet ne razume ).

lep večer

Zastavica

Lucija

Poslano:
29. 03. 2010 ob 23:15

Lenči,

oprosti, zadnjič sem v navalu navdušenja tako na hitro in nerazumljivo napisala.. nikakor nisem mislila, da si mi ukradla naslov pesmi, samo fascinantno mi je bilo, kako smo v istem toku ob določenem trenutku. Pa sem opazila, da je pri tvoji pesmi starejši datum, ampak kljub temu.

Hvala ti za tvoje besede, pa še glede tiste "čudnosti" - tole je samo moja samoironija, ko se zalotim, da sem sama sebi smešna :)

Tudi tebi lep večer

Lucija

Zastavica

lenči

Poslano:
30. 03. 2010 ob 08:44

Heh, Lucija ne obremenjuj se, sem razumela že prej kaj si hotela povedat, zato sem tudi dala v narekovaje. Veš, velikokrat se zgodi, da imamo podobne ali celo iste naslove. Meni osebno je najtežje dati naslov pesmi, s tem se precej mučim, pol pa samo ustrelim hehehe.
Veš, vesela sem drugačnosti in čudnih ljudi, sama sem med njimi ... velikokrat preveč "čudna", preveč samosvoja .... vendar je tudi to tisto kar je del mene in tudi zaradi tega sem jaz. In všeč sem si, pa če je tole malce narcisoidno zvenelo, je prav tako. Če sebe ne sprejmeš in ne spoštuješ, potem tega ne moreš pričakovati tudi od drugih.

lp

Zastavica

Silva Langenfus

Poslano:
30. 03. 2010 ob 17:55

Bravo, Lenči!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!