Forum

Sled - Joakim

Sled avtor Joakim

Se najde kar nekaj odličnih pesmi tule, pa škoda ker se jih zadnje čase bolj malo komentira ... Evo, izpostavljam eno, ki sem jo izpila na eks;) Joakim, čestitam! Saj ni kaj za dodati ali spreminjati, meni je odlično napisana "zgodba" in prav je, da to veš;)

Pozdrav Nuška
 

Joakim

Poslano:
11. 01. 2010 ob 21:25

A veš, kako je pesem sploh nastala. Pesem je nastala ob gledanju brazilskega filma, ki je bil na sporedu v soboto na HTV. V tem filmu pač en moški zasleduje ženske v podzemni železnici, drugače pa igra tudi klavir v nekem baru. Seveda sem jaz pesem postavil povsem po svoje in ne po celotni zgodbi samega filma. Se pravi, da iz filma izhaja samo ideja za pesem. Vse ostalo je moje.

Sem pa, zadnje čase dosti prebiral Kosovela in sem v bistvu razmišljal, kakšne pesmi bi pisal Kosovel, če bi živel dalj časa.

Nuška, iskreno se ti zahvaljujem za oceno pesmi. Mogoče se vidimo na naslednjem kavarniškem večeru v Grižah. Sam sem namreč iz Slov. Konjic, ampak se, kljub nagovarjanju prijateljice Ele Dolšak še nisem udeležil nobenega.

Lep pozdrav Joakim!

Zastavica

ela dolšak

Poslano:
12. 01. 2010 ob 14:29

hehe, no, Joakim... se boš pa menda ja opogumil in prišel med nas v Griže....zdaj, ko si omenil, ti ne dam več miru ;-))

brez zamere, ....kar se pesmi tiče, lahko mirne duše podpišem kar Nuškin komentar....se strinjam z njim

lp, ela

Zastavica

Joakim

Poslano:
12. 01. 2010 ob 15:48

He he, Ela veš, da bom prišel...hvala tudi tebi za komentar...
lp, Joakim

Zastavica

Komentiranje je zaprto!