Forum

BOLEČINA - Mina

Bolečina avtor mina

... jesen je, oktober in kmalu bo november, zima že brusi svoje ledene zobe...


Samo en njen dotik zjutraj 12-01-09 ob 07:14:13 in je več ni ... kje je avtorica Mina ne vem, ne morem jo vprašati za njeno pojasnilo kako je doživela svojo pesem, doživel sem jo po svoje , čustveno, mentalno, razlagalno, ...

... zveni kot nekakšna uganka, enigma, kako se vam zdi ?

lp,
dule
 

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
19. 10. 2009 ob 17:27

Boleče, kakorkoli jo obrnem, boli. Upam le, da je mina še med nami in da ni bil to njen klic na pomoč brez odmeva temveč enigma, kot praviš ti. Lp, adisa

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
28. 10. 2009 ob 22:20

Tiste moje frendice in frendi iz Netloga, ki ste tudi člani tega portala in morda čakate, da bom tukaj objavil tistih čez 50 komentarjev na to famozno Minino pesem z naslovom BOLEČINA, vas bom moral razočarati, tko zgleda namreč.

... ena od urednic mi je rekla, da naj komentarji ostanejo kar na Netlogu, kjer so nastali ... urednica je poskušala kontaktirati Mino in jo prositi za dovoljenje te objave, vendar Minin mail ne deluje (več).

Torej, Mina, če slučajno še kdaj pogledaš sem, vedi, da je tvoja pesem doživela toliko komentarjev kot jih nobena pesem tukaj še ni, oglasi se vsaj na moj mail [email protected] in dovoli objavo tudi tukaj :))

Lepo bodi,
Dule

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
28. 10. 2009 ob 22:37

Naj še jaz pristavim svoj piskrček: ta urednica sem bila jaz. Dule, res je, kar pišeš.

Namreč, edino, preko česar ne moremo (in tudi nočemo) je to, da avtorica o vsem tem očitno ne ve nič (pustimo razloge). Kot urednici (in tudi kot avtorici!) se mi namreč zdi sporno, da se razpravlja o pesmi ne da bi njen avtor imel možnost vpogleda, dialoga in osebnega stika z bralci oz. komentatorji. V nasprotno bi me lahko prepričala le Mina.

Pa brez zamere, Dule, vem, da boš svoje svetle energije znal usmeriti še drugam.

Lep večer,
Ana

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
29. 10. 2009 ob 08:25

Namreč, edino, preko česar ne moremo (in tudi nočemo) je to, da avtorica o vsem tem očitno ne ve nič

No, zdaj ima možnost zvedeti ;)
lahko piše na moj mail : [email protected] in bo dobila vpogled v supernadfenomenalne komentarje, ki so jih podale pesnice in pesniki Pesem.si v mojem "cvetnem kotičku" na Netlogu , tako se bo lahko odločila ali dovoli javno objavo na portallu pesem.si :)

Ančy, hvala za tisto " svetle energije" :*

Zastavica

Komentiranje je zaprto!