Forum

Pismo urednicam



(Cel ta tekst je samo šala in zezanje. Vse urednice so pri Abramu DVAKRAT podčrtane v najboljšem smislu te besede. Da morda ne bi kdo česa drugače raumel. Tiste krivice itd. so izmišljene in neresnične. Pa še kaj drugega tudi.)

Draga Zalka (in ostale urednice)!


Prosim te, če lahko spremeniš naslov na mojem tekstu Milijonar v Usoda nekega milijonarja, kot si mi predlagala. Sem cel teden na glas razmišljal, pa se nisem spomnil čisto nič boljšega. Samo, da ne boš zdaj važna! :))) Navsezadnje sem šele en mesec pripravnik na pesem.si. Toliko, kot Sheeba. Pa še za vsako napako me vse urednice fejst skurcate. :))) Pa zapostavljate. :!))) Nje pa ne. Zato pa imam samo eno podčrtanko.

Prav vam je!!!

Zakaj pa ocenjujete samo pesmi, komentarjev pa ne? A sem jaz kriv za to? Nisem. Če se vam zdi zame škoda svinčnika, vam ga sam prinesem. In se pogovorimo malo, kaj je sploh še od Abrama in njegove pravice ostalo… Da se malo zamislite, kako ravnate z mano. Da poravnate vse vaše številne in boleče krivice. :)))


+

Ma ne, ne no! Ženskih solz ne prenesem…vem…pol vam je žal…itaq… Seveda vem, kako je to, kaj jaz morem za vse to… Ne no, že zaradi Hope, njen, ja, čigav pa? Prečrtajte me, pa bo! :)))

Samo, bolj s kakšno radirko… pa ne pregrobo.

Lp

Abram,

čisto tako,
apropos,
kot poizkus
posta plus
za pesem.si
avtobus


:)))
 

Ana Porenta

urednica

Poslano:
29. 09. 2009 ob 20:00

Abram, pozdravljen, res, čisto prav nam je, da ne ocenjujemo komentarjev ali pa komentarjev komentarjev. Kam pa pridemo? Itaq imamo dovolj opravlja(n)ja. Viš, pa še naslove si izmišljamo in včasih celo verze in vejice in .;:? - _ , da o ... ne govorim.
Kar se radirke tiče: pred(po)stavljamo si, da je vsakega avtorja dovolj v miški, da sam sklika, kar mu ne godi. Grobost radirke pa izbiraj glede na trdoto pisala ;-)

Lp,
Ana

Zastavica

abram

Poslano:
30. 09. 2009 ob 14:38

Ana Porenta

Draga glav(n)a urednica!

Trije …da o ... ne govorimo - to je moja najljubša knjiga, od vseh kar jih je sploh. ZAKON. Kako si to vedela???

Drugega pa bolj ne razumem, kar si napisala. Zato, ker od nekdaj doktorji in magistri težko berljivo pišete. Slavistka v ljudski šoli me je hvalila, da bom ziher dohtar. In da naj kar nesem spis v apoteko, da mi ga prepišejo. Pa nisem postal zdravnik, čeprav sem študiral medicino. Če te zanima več o tem, preberi moj e-sej (© Abram TM) Četrta ženska, ki bo kmalu na sporedu.

Lp,

+ ostalim,

Abram, neodgovorni avtor

da o ... ne govorim Prav vam je.

:))))))))))))))))))

Zastavica

Komentiranje je zaprto!