Forum

HOPE - Kotna funkcija

Nisem našla teme na tole pesem KOTNA FUNKCIJA avtor Hope, si jo pa definitivno zasluži.

Hope, s tole Kotno funkcijo si pa dosegla odlične učinke. Najprej, ko sem videla naslov, jasno, najprej sem posmilila na matematiko. Potem pa kliknem in odprem in me enostavnost besedila, a izvrstna domislica preseneti do konca.
Izvrstno! Nobena beseda ni preveč, besedilo in naslov nevsiljivo tvorita celoto in delujeta povsem povezano in izvrstno. Kar aforistično, a bi jo zaradi teme vseeno vtaknila med pesmi. Skratka, dosegla si vrhunski efekt, tisto metafiziko, ki vsakemu pričara svojo sliko skrivajočega (besnega) razočaranja. No, kaj naj še rečem ... res mi je všeč!

Lp,
Zalka
 

ajda

Poslano:
19. 09. 2009 ob 10:02

Čeprav je tema že odprta, bom nadaljevala tu. Še kako se strinjam s komentarjem, ki ga je zapisala Zalka. Ko sem prebrala naslov, sem si mislila, lej jo Hope, ko je zajadrala v geometrijske vode in pravi šok, ko so moje oči ugledale le vrstico, ki je zavpila v vsej svoji izpovednosti. Ja, to je umetnost, ki jo ne premore vsakdo, da zna udariti z minimalističnim in pove vse, da je napisano zelo premišljeno, razumljivo in bralca ne pusti neprizadetega, marsikdo si splete svojo zgodbo ali pa zgodbo, ki je, ki dejansko obstaja. Super Hope! In tudi z moje strani čestitke!

lp, ajda

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
19. 09. 2009 ob 11:04

Hope, očitno si s to povezavo zafiksirane ideje v naših možganih (smo bili pa kar pridni pri matematiki, kaj ;-)) in solzami naredila totalen preobrat. Super, ker si se zanalašč tako izrazila - denimo, nisi rekla funkcija kota - v vseh si zato sprožila lučko: aha, geometrija. Potem pa skrite solze! (asimetrija?) Izvrstno. Ker smo bili v hipu prestavljeni v drug okvir, si nas našla tako presenečene in zijajoče, da vsi z občudovanjem vzklikamo: uau, kako dobro si je Hope tole izmislila!

Čestitke še z moje strani,
Ana

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
19. 09. 2009 ob 13:17

Zalka, ajda, Ana,
saj sem imela v mislih kotne, pa se mi je zdelo ravno prav,
pa sem tko zapisala.
Me veseli, če je učinek dosežen in razumljen.
Koti niso kr tko...za nič.
Vsem lepi dan,
hope

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
19. 09. 2009 ob 20:03

Ja, tema je bila že odprta, tukajle, samo malo zakrito sem naslovila :)))
Lidija

http://www.pesem.si/forum.php?action=vthread&forum=3&topic=3733

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
19. 09. 2009 ob 20:39

LIDIJA*, daj pomagaj mi popravit tisto pesem v nedoločen čas, ne vem če je prav
Lp,hope

Zastavica

Komentiranje je zaprto!