Forum

Bodeža neža, Hope

Bodeča Neža avtor Hope

Ja, enim je kar dano, da so bodeče neže, drugi pa le želijo, da bi znali v situacijah, ki jim zagrenijo trenutke, pikniti in presenetiti "napadalca". Včeraj sem gledala film, kjer je bil, sicer nepreizkušen recept, ugrizniti psa v uho, da mu daš vedeti, kdo je gospodar in to se je obrestovalo:). No, to je le preblisk, morda vzporednica, da treba piknit, čeprav se morda na drugi strani oči povečajo v dimenzije mlinskih koles:). Je pa seveda vprašanje, kdaj pokazati zobe, to je pa tisto, kar ni nikjer zapisano, sigurno pa velja, življenje je tudi zato, da se učimo tudi sproščanja in malce tistega grrrrrr:)).

lp ajda
 

coprnica z barja

Poslano:
25. 08. 2009 ob 08:15

pa se vprašam ob tem, koliko nas same zaboli ob tem, ko pičimo drugega?
:)

vsekakor si si za moj okus izbrala zanimivo prispodobo. Bodeča neža nenazadnje nič ne zbode, dokler jo pustimo pri miru. Če pa je dotik pregrob, začutimo njeno orožje.

Lepo, Hope.

en "najs dej" ;) ti želim
Teja

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
25. 08. 2009 ob 08:42

Veš, ajda nekje sem čula da se temu reče obrambni sistem v človeku,
pa verjamem. Nekak vsak svoj način pelje, meni od malega ni bilo sicer dosti dano v mat.smislu, ni bilo pa boja z ljudmi. Zato to manjka, pa ni da ne vem. Bi kar rada bla bodeča Neža, tako pa izpadem čisto drugače.
Me veseli, da ti je všeč, pomeni da mogoče pa enkrat le na tak način napišem, se učim, saj sama veš.
Hvala ti ajda, imej se lepo, dan bo lep - hope

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
25. 08. 2009 ob 08:45

Veš, saj si sama tudi napisala dobro. Ni mi kimanje v navadi, je pa dobr takoj dat ven, od tega "držanja" v sebi me vedno razjeda mene, ne druge.
Vsak se uči skozi bivanje na tem planet, ga ni izjeme, samo eden bolj eno drugo bolj drugo mu je dano da bolj zmore, a sčasoma lahko marsikaj več, tudi pesmi. Si ti že bila na Barju?
Toliko sem čula, pa nikoli hodila tam...
Imejmo danes tko kot praviš sama en lepi dan, pozdrav hope

Zastavica

coprnica z barja

Poslano:
25. 08. 2009 ob 08:50

Na barju živim :). No na obrobju barja. Vsak dan odhajam od tam in se vsak popoldan tja vračam. Kot je po svoje strašljivo, ko ob močnih deževjih in spomladi voda prepravi travnike, polja, je obenem čudovit pogled na barjanske ptice, na galebe, čaplje, ponirke...ki se vedno najdejo svoj prostor. In ja, tud štorklje se da kdaj videt.

Lepo je, skratka...

lp Teja

Zastavica

Komentiranje je zaprto!