Forum

LJUBEZEN - avtor Tone

LJUBEZEN avtor Tone

Lepo si napisal Tone in tu se odpre obzorje razmišljanja, le kaj pomeni nekomu ljubezen in zelo dobra iztočnica za razmislek posamezniku, le kaj za vraga me veže nanj, nanjo, le kaj je tisto, da se razveselim jutra, ko gledam obraz, ki še sanja in se sprehodim po potezah obraza, premikajo se le trepalnice, ker sanja in nežno ga poljubim in oči se odprejo, v tistem hipu v začudenju, le sekunda in na ustnicah nasmeh in veš, da je to tisto, kar si želiš. No, to je le utrinek, ki me je zapeljal v svoj svetlobni odtenek, sem pa razmišljala o ljubezni, ljubiti nekoga, četudi ga vidiš zelo redko, se ga dotakneš, poljubiš in veš, da čustvo še traja, da so vezi močne, čeprav ni toliko prilivanja na tlečo žerjavico, vendar je. Ko sem včeraj sedela s prijateljem, če lahko tako rečem, sem mu zrla v oči, iskala odsev svojih in le kako me ni motil cigaretni dim, ki se je vrtinčil v zraku in me ni zmotil niti za hip:), morda so bili res lahki cigareti, made in China:)))))). In če razpredam še dlje, ko imaš nekoga rad, odmisliš tudi napake oz. razvade in vidiš samo tisto najboljše in najlepše na njem ali njej. Je to ljubezen? Je to le slepilo? Kaj vem:), vem pa tudi, da se da herc popredalčkati:))))))). Uh, sem vznesena:)))))))).

lp, ajda
 

Tone

Poslano:
17. 07. 2009 ob 09:53

...hvala...sicer pa sama veš..ko zagori,gori in si kakor konj s plašnicami na očeh..ne vidiš drugega kot nj(o)(ega)...v oblakih ...

..o pristajanju na tleh pa drugič...

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
17. 07. 2009 ob 10:07

Gospod Tone,

vi znate, oz. znaš napisat pesem, da bi najbolj kontra zagovorniku razsvetlil nebo s polno luno. Lepa je. Ljubezen. Če znaš čutit jo.

lp, hope

Zastavica

Komentiranje je zaprto!