Forum

RIMA - avtor MAKI

RIMA (10) avtor MAKI

Rima je suza što lice kvasi,
Bistra reka i duboko more,
Tamne noći i rumene zore,
Vatra u srcu što se ne gasi.


prekrasno!



Bom še vzljubila rime, če bom še večkrat brala tvojo pesem, Maki. Kako lepo napisano, kaj vse ti pomeni rima, ja, očitno zate kraljica. In razmišljanje, ki me pelje malo dlje, malo ovinkasto, morda velja tudi za tvojo kraljico srca, kaj vem:).



lp, ajda
 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
14. 07. 2009 ob 18:16

Pridružujem se ajdi, Maki, napisal si rimi pravi slavospev, kot si ga v svojem pravem pomenu tudi zasluži. Zelo všeč pa mi je seveda tudi zadnja misel, da je rima pesnikova usoda.

Lep pozdrav!
Kerstin

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
14. 07. 2009 ob 18:51

lepa usoda :)))

čestitam MAKI !

lp,
dule

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
14. 07. 2009 ob 18:55

Naj ti rima vdano kima, čestitam! Lp, adisa

Zastavica

MAKI

Poslano:
14. 07. 2009 ob 20:42

Ajda, nekako sem verjel (menda nisem prorok), da bo ta pesem tebi všeč. Mogoče zato, ker si pohvalila tudi pesem ŽELIM... (menda se ne motim). Verjetno ti je znano, da pišem tudi nerimovano (moderno poezijo), vendar je rima le "ono pravo". Zakaj bi bežal od tega, če jo imam rad. Tudi od ljubice-kraljice ne bežim - se pravi, imam jo rad.

Kerstin, podpišem, da je to tudi tvoja usoda.

Dule, Adisa, tudi vaša...

Hvala vsem za komentar,

MAKI

Zastavica

ajda

Poslano:
14. 07. 2009 ob 20:49

MAKI, jaz preberem vse pesmi, no, se zgodi, če me nekaj časa ni, da sem v zamudi in mi tu pa tam tudi kakšna pobegne. Si pa dobro ocenil, oz. prerokoval:). Seveda vem, da pišeš tudi nerimano, da se preizkušaš oz. si se preizkušal v novih oblikah, da pa si ljubitelj tiste taprave rimane in zate je kraljica. Kot vidiš pa komentiram tisto, kar me udari, omreži, prevzame in objame in to je to:)).

lp, ajda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!