Forum

POVABILO na ogled mojih videospotov - Dule Metulj

Živjo !

Poleg mojega videospota o pikniku Pesem.si 2009, si lahko sedaj ogledate še naslednje tri:

ČAS (Aletheia) igra in poje D Metulj , Dule Butterfly
http://www.youtube.com/watch?v=DZrlK0ViqQw

Soulmate Finder Oracle
http://www.youtube.com/watch?v=68nWnZ27Xgw

Anima
http://www.youtube.com/watch?v=mb6iTnDzHBw


Vsi videospoti so tako ali drugače povezani s pesmimi ;)

Lp,
Dule Metulj
 

Dule Metulj

Poslano:
08. 07. 2009 ob 14:49

http://204.14.107.1/horde/imp/attachment.php?u=svit%40valovnica.info&t=1247055010&f=P IKNIK-metulj+na+Duletovi+dlani.JPG

Tole sliko zgoraj mi je pa poslal Svit, metuljček iste vrste "Ivanjska ptičica" me je že drugič v nekaj dneh obiskal, obakrat v bližini Urha . Oba sta se usedla na isto mesto na moj avto.
Prvič je bilo to dva dni pred piknikom, sedel je na voznikovih vratih in se ni dal motiti, čeprav se je avto že krepko premikal in so njegova krila močno plahutala v vetriču, se je obdržal na svojem mestu. Ustavil sem avto, odprl okno in previdno vzel metulja v roke. Peljal se je z nami do doma in sem ga potem spustil iz avta.

Tudi Ivanjski Ptičici na dan piknika se ni nikamor mudilo in je obsedela na mojih rokah, ko sem hodil okrog in jo razkazoval.

Torej, metulji pogosto obiskujejo Metulja in mu sporočajo novice v jeziku sinhronicitete.

lp,
dule

Zastavica

Svit

Poslano:
08. 07. 2009 ob 15:14

NA DLANI je, da tvoja nesebična prizadevanja za pesniško in siceršnjo družbo v podobi METULJA blagoslavlja TA, ki se nikomur ne vsiljuje.
Zato ti na tem mestu še enkrat izrekam ZAHVALO, Prijatelj !

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
08. 07. 2009 ob 15:41

Hvala tebi Svit, brez tebe ne bi tako lepo žarel taborni ogenj in v veliko pomoč si mi bil ob pospravljanju. Tudi tebi Gregor hvala, ker si v nedeljo zjutraj prišel na jaso in že pred nama začel z demontažo šotora .

Svit, dozdeva se mi, da bo Vilinska jasa postala Svetišče poezije, izredno lepo vibracijo že ima. menda so Markovi študentje že nekaj delali na astralnem čiščenju Urha, ta jasa je v bližini a se ne čuti negativnih vplivov krvavih dogodkov med 2.svetovno vojno.

Ko sem pospravil zadnje stvari, sem se usedel v tišini gozda in poskušal začutiti počutje Vilinske jase, kar samo od sebe me je potegnilo in sem začel hoditi v krogu inn postavljati v duhu svetlobno zaveso kot zaščito tega prostora in nato me je v spirali pripeljalo do centra jase, do ognjišča, res lepo doživetje.

lp,
dule

Zastavica

Svit

Poslano:
08. 07. 2009 ob 16:19

Izvrstno,
vse kar si opisal, vključno s posegom Markotove skupine je v prid doživetemu, nemara res ne bi bilo napak uporabiti prostor, ki smo ga blagoslovili, saj nismo v ničemer pretiravali. Naslednjič povabim še Sergejo, izvrstno gongistko, pa naredimo iz Pesem. si razširjeno srečanje še z drugimi avtorji.

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
08. 07. 2009 ob 16:29

Jap, se mi zdi, da bi bilo to izvrstno.
Začnemo s kulturnim delom okoli 11h do 12h in končamo do cca 15h, naprej pa piknik do poznih/zgodnjih ur. vabljeni bodo Sosedje in ostali simpatični "padalci" ;)

ki smo ga blagoslovili, saj nismo v ničemer pretiravali.

hehehe, sej nam tud ne bi pasal pretiravati, ker je Vilinska jasa itak že sveti kraj in se tam vsaka vrsta energije postoteri, pikniki tam nikoli ne bodo postali prizorišče pijančevanja in ostalega drogiranja, ker bi lahko koga od tam samo še v bolnico odpeljali, hahaha :D:D

lp,
dule

Zastavica

Leona

Poslano:
08. 07. 2009 ob 16:39

Lep metuljček... Duh metuljev bdi nad tabo; pred kratkim mi je prijateljica povedala za en kraj, kjer je ogromno metuljev (prijatelja je peljala gledat lokvanje, on je bil pa očaran nad metulji... Samo res mi je ušlo, kje natanko sta bila. Lahko vprašam, če hočeš.

Glasba se mi pa še ni vsa naložila. Čas je super!

Ja, jasa.. naslednjič bom, upam, že podnevi tam - potočka namreč nisem videla...


Tisto je pa jasa Pesem.si, jasno!

Lp vsem!
d

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
08. 07. 2009 ob 23:31

Čestitam, dule, pod enega (spot) sem že "pihnila" :))!

Kerstin

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
09. 07. 2009 ob 08:23

Čestitam, dule, pod enega (spot) sem že "pihnila" :))!

ups, bogati, nisam znao tebe puško kad si pištolj bila ;):D:D
dej ti to men bolj počas na mailu razlož, sej veš Medotu grejo misli bolj počas ;)

Zastavica

Komentiranje je zaprto!