Forum

STRAH (RSC#6) - Kerstin

STRAH (RSC # 6) avtor Kerstin

Super finonadfenomenalno !!!!!! Kerstin , ti si pa res mogočna čarovnička, še tisočkrat bom to rekel,

prov zdele to rabm, gre moj sine na preiskavo delovanja nadledvične žleze in ga bodo spet špikali, prejšnjič ni pustil, danes (te dni je mene špikal v prst do krvi z lancetami za test krvnega sladkorja, da bi pridobil pogum in izgubilSTRAH pred zbadanjem )

Hvala, ker si resno vzela mojo prošnjo in napisal tak dobr urokec, človk se pa res lahko zanese nate, madona si faca, poklon !!!!

lp,
Dule
 

Dule Metulj

Poslano:
05. 06. 2009 ob 09:47

Margot Kerstin, hvala, pomagalo je !

strahca ni bilo
prišli smo do sobe za med. intervencije, potem se je tresla cela pediatr. klinika od kričanja mojeg sina, ampak po drugem poizkusu je uspelo, dobil je " bakuganski iztrelek" na hrbtišče dlani, t.j. nastavek za jemanje krvi ali za infuzije, še eno komarček pikico v ritko in potem konec, vse je biolo za nami...

lp,
Dule

Zastavica

Punčkica

Poslano:
05. 06. 2009 ob 10:53

U šment, nič mu ne zavidam....

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
05. 06. 2009 ob 16:26

No, me veseli, Dule. Pri pesmih "po naročilu" me malo skrbi, kako se bodo odrezale, ampak tale se je rodila skoraj brez oksitocina. :))

Pri rečeh, ki jih opisuješ (jemanje krvi otrokom, pa tudi cepljenje itd.) sem pristaš načela "hitro in (karseda) neboleče". Praksa mi je pokazala, da dlje ko sem dopovedovala otroku, da ne bo hudega, in ga tolažila, bolj je bil prestrašen. Zato zdaj le povem, kaj bo, da bo majčkeno zabolelo, a bo hitro minilo. In pravkar sva bila s Tristanom na cepljenju in je prestal v popolni tišini. :) Zdaj se že dva dni napihuje zaradi tega. :)

Kerstin

Zastavica

Komentiranje je zaprto!