Forum

ravna črta hope

Zemlja, naš planet, poln raznolikosti in usodnih doživljanj, ki so vse kot neki sen, priprava na resničnost, ki se vsakemu pojavi po ravni črti.Lepo si nas obvestila kaj naj bi nas čakalo, a vendar .... Tomi
 

IŽ-lev

Poslano:
29. 05. 2009 ob 07:46

...a vendar Tomi, saj prideš na piknik, a ne?
Tam bo veselo in ko sem zadnjič poskusila toliko zvedeti ali so to ljudje ali samo črke za pesmi mi je ostalo še premalo časa. Do takrat Tomi, do takrat je treba še toliko ljudi, toliko poti, toliko lepega, dobrega, srčnega spoznati...potem pa naj bo če hoče...ravna črta....

Boš danes pisal? Ali ne, ker se bojiš da bo črka naopaka???

Lep dan Tomi,
hope

Zastavica

Adelina

Poslano:
29. 05. 2009 ob 09:16

Hej, Hope! Kakšen zanimiv preblisk v naslovu - pika in ravna črta. Genialna ideja, haha! Ja, če pogledamo iz naše perspektive živih, nas to čaka, če srečamo zelo sestradanega in razdraženega meda Rožnika. Na vso srečo naši, slovenski medvedki, niti slučajno niso tako hudi kot medvedje na Kamčatki. Udomačiti se jih da z loncem medu. Medo Rožnik pa je še posebej občutljiva duša; poleg medu se mu je v prvi vrsti zahotelo ljubezni in druženja. Srčno upam, da je do sedaj že prihlačal do Kočevja in tam srečal medvedko svojega življenja, s katero bo užival do pike in ravne črte...morda pa še naprej in bolj polno, ko bo postal leteči medvedek z angelskimi krilci in se bo znebil zemeljskega egoizma :):).
Tomi bi zagotovo znal napisat pesem o tem, kaj se zgodi v ravni črti. To je vsekakor tudi zelo fascinantna in neizčrpna tema. Tudi meni je zelo blizu...nekoč sem se utapljala...zgodba za drugič.
Kot praviš, Hope - življenje je treba izkoristiti v polnosti!
Veselo na delo...
Adelina, Simona

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
29. 05. 2009 ob 09:27

._________ avtor Hope

Ljudje, prosim, linkajte!

Lidija

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
29. 05. 2009 ob 10:51

Lahko jaz tudi *Lidija (???)
lp,hope

Zastavica

Leona

Poslano:
29. 05. 2009 ob 11:44

Pozdrav! najprej se opravičim, ker ne morem pripeti linka, trenutno mi ne prime, čeprav klikam in klikam (sem med hribi in imam večkrat zelo počasno povezavo).
Hope, danes si napisala vse tisto, kar sem rabila, v smislu ko nekaj iščeš kot da je nedosegljivo, potem ti pa nekdo s prstom pokaže, da je vse že tu. Neglede na šahovski izid, je vse tukaj nekje... Lepo.
d

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
29. 05. 2009 ob 11:51

Davorina*, je lepo,res. Danes je, samo še čakam da tvojo preberem v cvetju....pesem...
lp,hope

Zastavica

Leona

Poslano:
29. 05. 2009 ob 12:06

Hope, danes bolj težko, imam v načrtu poljedelstvo...:):) Se mi pa morda kakšen haiku utrne, nikoli ne veš...Lp d

Zastavica

Adelina

Poslano:
29. 05. 2009 ob 12:28

._________ avtor Hope

Hojla, Hope! Kakšna genialna ideja za naslov! Točno to bi se nam lahko zgodilo, če bi srečali zelo razjarjenega in sestradanega meda Rožnika :) .____ seveda, če gledamo iz perspektive vseh živih.
Brez skrbi, prepričana sem, da tale naš slovenski medo ni tako hud, kot so medvedje na Kamčatki. Da se ga podkupiti z loncem medu. Zdajle pa je, upam, že gotovo prihlačal tja do Kočevja in si željan družbe ter ljubezni našel družico, s katero bo užival življenje do .__________ in še naprej. Naprej morda še bolj polno in brez egoizma, ker bo dobil angelska krilca, :):). Do takrat pa mora res še v polnosti uživati v tukajšnjih razmerah, tako kot mi vsi po svojih načelih in prepričanjih. In, hahaha, da bo njemu lepše in bo bolj sit, se mu prav gotovo ne bom šla metat pod tace; bežanje je obrambna veščina, ki jo kar dobro obvladam :).
Komaj čakam, da se še na tej strani .________ v živo srečamo in izmenjamo številna prepričanja in spoznanja.
lp
Adelina

Zastavica

Komentiranje je zaprto!