Forum

HAIKUID - napisala Adisa

Prizor ledene predstave avtor poet

Adisa*, za desetko. Vsebina je uporabna in dobro napisana, še celo na kratko, v enem lepem verzu. Kakor npr. velika bitka, en boj dobiš, drugega izgubiš, tako se vrti.
A midve greva žvižgajoč brez krogel direkt na Nanos*. Žvižgam bolj slabo. Hodim pa še. Peljala se pa ne bi do vrha, rada bi sama naredila tak korak*.
Že imaš popravljen računalnik?
Škratkov pozdrav pod Nanos* lepot*,
od hope
 

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
26. 02. 2009 ob 18:41

Pri linku si se zmotila, dala si poeta. Ti bi šla ali se peljala? Bomo že tako, da bo prav, le vreme prinesi v rudzaku. Lp, adisa

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
26. 02. 2009 ob 18:50

Haikuid avtor [url=http://www.pesem.si/clani.php
Adisa, se opravičujem. Za Poeta sem pisala, mi je bilo všeč in tudi danes bom notri. Pišem tisto, kar mi je všeč, pa pritisnem, sigurna da je, potem pa popravljam. Čisto po moje.
Za izlet je rešeno, BP. Na goro grem peš, razen če ni toliko medvedov, da je nujno potrebni džip...Samo baje medvedje v resnici tudi bolj bežijo od ljudi...Napadejo samo v veliki nevarnosti za svoj obstoj. Razen če niso preveč že socializirani, to zna biti tudi velik problem.
Slikala in pritiskala bom kot da sem japonka, samo svetilo se ti bo okoli oči, pogleda. Pri belem dnevu boš mislila, da se zvezde svetlikajo...
Fajn bo, ti rečem.
***Škratoladne sanje**,hope*

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
26. 02. 2009 ob 20:09

he, h, he, !!!!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!