Forum

Haikuja - kačja pastirja

Povsod je ljubezen slepa in tudi med drobnim stvarstvom žuželk je isto kot pri človeku. Ona mora biti slepa, ker drugače bi previdnost vse pokvarila.
 

IŽ-lev

Poslano:
03. 01. 2009 ob 10:09

Vseeno verjamem, da ima zelo dober občutek v sebi, od nič ni oz. je....0
hope

Zastavica

ajda

Poslano:
03. 01. 2009 ob 10:16

Haikuja avtor ajda


Tomi, tu se je vmešal nekdo, ki je morda predvidljiv in stegnil svoj jezik in se veselo mastil z njima, ja, žabe nimajo milosti:)). Je pa seveda tudi v življenju tako, da sreča, ki jo nimaš, kaj hitro prebudi zavist, ljubosumje in hote ali nehote uniči srečo. Nikoli se ne ve.

Hope, dober občutek do mljask:)), če seveda razmišljanje o žuželkah, drugače pa, k sreči, ni nič določenega, vse je v kolesju življenja, enim dano več, drugim manj, tako je in pika:).

lp, ajda

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
03. 01. 2009 ob 10:32

Ajda, dam ti prav. Je tako, veš.
In zato je napisano tako...v tem ritmu..., Lp od hope

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
03. 01. 2009 ob 23:08

Eh, od mene dobiš deset, ti pa...NIČ...
hope

Zastavica

ajda

Poslano:
04. 01. 2009 ob 09:25

Predraga Hope, tam pod neskončno si zapisala, Ajda je pa jezna in spomnila sem se ene pesmice Mojca je pa jezna, jezna, jezna:). Ne ne, Mojca ni jezna, ne vem zakaj si tako zaključila. Tvojega komentarja nisem videla in mislim, da sem dokaj pridna, kar se tiče odgovarjanja na komentarje, se pa tudi zgodi, da na nadaljevanje komentarjev ne napišem odgovora. Očitno si misila, na, zdaj je pa nekaj ježeva, pa ne odgovori.

lep, s sončkom obsijan dan ti želim.

ajda

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
04. 01. 2009 ob 11:12

ajda, meni ni vseeno, tudi če po pomoti (pa res ne vem, čemu včasih tako drvim, da prej niti ne pogledam...), pa mi ni bilo jasno, pesmi prelepe, nežne, sama se učim od tebe in drugih, pa mi zato ni vseeno.
Ampak sta povezana haikuja, tega še sama nisem nikdar pisala, lepo ti je uspelo. Se oproščam...
Lep topel dan v srčku, veš ajda, od hope

Zastavica

ajda

Poslano:
04. 01. 2009 ob 11:23

ja, morda si prezrla komentar, ko sem zapisala tomiju in tudi tebi v istem okenčku:). No, ni panike. Nič se ne rabiš oproščati, ni se niti za kaj oproščati, vse je tako kot mora biti. Hvala za želje, tiste o toploti v srčku:).

lp, ajda

Zastavica

Komentiranje je zaprto!