Forum

BRAHKI V STROKU - Murka

Brahki v stroku avtor murka

Ja, tole voščilo lahko seveda postavimo ob bok adisinemu. Kar pomeni, da bo tudi tale zapis romal v mojo zakladnico božičnic in novoletnic. Lepo bi bilo, če bi vedela tvoje pravo ime, murka.

Skratka, tale strok je prav prazničen, hkrati pa si se umetelno izognila tistim prepogostim, zlajnanim prazničnim izrazom. Čestitke!

Kerstin

P. s. Murka, vabim te, da to voščilo prilepiš tudi v našo delavnico Božičnice in novoletnice.
 

murka

Poslano:
16. 12. 2008 ob 10:51

Danes sem vstala v kumrno jutro kot kumara (murka). Pa sem odprla Pesem.si in našla ta tvoj zapis. In v trenutku sem postala roža, temno rdeča, in zadišalo je po čokoladi. Postavila si me visoko, tja, kjer je murka (nigratella rhelliciani), planinska roža) doma. V zakladnico! Hvala!

Odzvala se bom prijaznemu povabili in strokec prilepila še v delavnico.

Moje pravo ime? Murka. Pod vse, kar sem in pod vse, kar tu napišem, se podpišem z mojim pravim imenom - Murka.
Sem Murka Kristan.

Lep dan želim!

murka

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
17. 12. 2008 ob 04:09

Aj, kak dober izraz si uporabila, "kumrno"! To zna reči moja mama, je pa to izraz, ki ga današnja mladina, vsaj tu naokoli, ne pozna več. :)

Ok, torej roma pod tvoje stihe v moji zakladnici še ime.

Naj ti povem še to, da sem spočetka tvoj vzdevek, ki je hkrati tvoje ime, nehote povezovala s kumaro, saj Korošec nikoli ne reče kumari drugače kot murka :), ampak sem se navadila, da sem potem vedno pomislila na to lepo rožo. In zdaj je v tvojem imenu ta podoba. Tudi s pomočjo Finžgarjevega Gospoda Hudournika. :)

Lep pozdrav!
Kerstin

Zastavica

Komentiranje je zaprto!