Forum

Koprene halogene -Ivie

Koprene halogene (brahki) avtor Ivie
Prvi v stroku je meni vrhunski. Na domiseln način hoče biti romantičen (zvezdice) potem pa useka s tehniko halogenskih svetilk, ki te postavijo v realnost, presvetlijo romantične zvezdice ... Res, originalna kombinacija.
Ma, kaj naj ti rečem, meni je super, tudi ritem, nekakšna nagajivost, duhovitost, skratka, še enkrat, meni je super, super.

Vse dobro.
Lp,
Zalka
 

Svit

Poslano:
04. 11. 2008 ob 14:58

Kot sem danes že rekel, je toliko dobrega branja, da komaj dohajam. Nisem tip, ki bi lahko kar bral in bral, rabim premore in kakšno drugo delo, da se znebim miselnih klišejev, ali pa nejevolje, ki lahko krivično vpliva na ponujeno pesem. Strinjam se z Zalko, da je prvi zapis odličen, tudi drugi je, tretji pa se mi zdi vrhunski,
čestitke, Ivie

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
04. 11. 2008 ob 16:53

Pozdravljena, Ivie.

Tudi meni je najbolj všeč tretji brahek, ker zaigra na čustven odziv v bralcu. Čeprav je podan refleksivno, skriva v sebi veliko bolečino, upodablja slovo skoraj mimogrede, a vendar subtilno zelo intenzivno.

Prvi brahek je, se strinjam tudi z Zalko, res nekaj posebnega zaradi kombinacije zvezd in halogenskih luči, pa še zelo realen je - gotovo je večina od nas že kdaj pogledala v nebo, pa ni videla zvezd (ali le motno) zaradi razsvetljave. Tudi slednja spada med onesnaževalce okolja (zanimiv članek v NG, nisem pa kakšna prenapeta kvazi-okoljevarstvenica :)).

Ostane še srednji brahek, ki mu srednje mesto kar pristoji, ker je bolj "medel", če smem tako reči. Pogost motiv samotnih polj in/ali strašila, ki pa se dobro veže z zadnjim brahkom (samota).

Veseli me, da brahkaš!
Kerstin

Zastavica

Ivie

Poslano:
04. 11. 2008 ob 20:49

Zalka, svit valovnik, Kerstin, vsem iskrena hvala za mnenja, komentarje, kritiko. To so moji prvi "brahki", mislim pa, da ne bodo zadnji, ker lažje ujamem kratko misel kot dolgo.
Pozdravljam vse, ki se z vami srečujem tukaj -
Ivie

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
04. 11. 2008 ob 21:53

Ker je itak že vse povedano, bom samo dodal še moje navdušenje nad prekrasno in domiselno stvaritvijo! Odlična :):):)!!!

Pozdravljena! gs

Zastavica

Komentiranje je zaprto!