Forum

Kapital 1,2,3 - Kerstin

KAPITAL 3 avtor Kerstin
KAPITAL 2 avtor Kerstin
KAPITAL 1 avtor Kerstin

Kerstin, fajn si zaštartala in dobro pospešila. Od subtilne enke do mestoma že kar grobe trojke. Od sočutno prefinjene do že odklonilno hardcorovske in zažigalno ironične. Seka ! Čestitke za komplet.

Glede sozvočnosti na portalu pa, mogoče je pa to res duh časa, me pa veseli, da so si vse navedene pesmi, kljub izpostavljenim podobnostim, tudi precej različne, in da se kljub navidezni črnogledosti, na portalu, bolj ali manj očitno, svita tudi optimizem.

Pozdrav A.
 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
21. 10. 2008 ob 21:38

Hvala, A.
Sem kar čakala, ali se boš oglasil, ko se takole kapitalistično sprehajam po tebi ljubem področju ;). Vidim, da si vsem trem sprehodom krasno sledil (mimogrede: tudi ocene bom vesela!); od nežnosti h grobosti, ja, pa tudi od "preteklega" (KAPITAL 1 bi se še lahko zgodil pred desetletji, žal pa je še kako prisoten tudi danes, in to v "razvitem" svetu) k aktualnemu.

Tile resničnostni šovi so me že lep čas najedali (gotovo se spomniš ;), kaplja čez rob pa je bil ogled zadeve na (mislim) Moj Video, kjer Damjan Murko kvasi o "Murkovi akademiji", kako postati zvezda. Ne bom smetila tukaj z linkom, če pa ima kdo željo, da ga ne bi bolela samo ušesa, temveč tudi možgani, naj ga pogugla. ;)

Kerstin

Zastavica

Komentiranje je zaprto!