Forum

IN MEMENTO MORI - Gabrijel Stormer

V spomin pišeš Gabrijel, a z občutkom, pa ni tako lahek, a ne da ne?
Čudovite pesmi so, veš. A si imel kaj posebnega v mislih pri pisanju pesmi?
Lep pozdrav hope
 

gabriel stormer

Poslano:
03. 10. 2008 ob 15:19

Ja, seveda Hope, vedno imam v mislih nekaj na osnovi česa napišem pesem, kot ti, kot vsi na portalu! Hvala, da meniš, da so čudovite pesmi, ja, nekatere so, nekatere ne :):):). Saj veš, kot pri tebi, kot pri vsakem na portalu ... Hvala za tvoj komentar!

Pozdravljena! gs

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
03. 10. 2008 ob 20:43

Gabrijel, pa si se le javil, sem misla da se ne boš, ali hotel ali mislil ali imel časa, lepo od tebe. V pesmi se mi zdiš kot iz drugega planeta, so takšne direktne, a z odličnim maksimalnim razumom-občutkom napisane.
Ne vem, ali res samo sprašujem, so lepe in zaslužijo si VELIK APLAVZ...
Veliko daješ, upam da tudi prejemaš.
Ja, ko ti napišeš je to kratko in direkt, res.
Ni otroški vrtec ne mala šola, ne osnovna, niti ne poveš da zmoreš kot na kakšni besedni literarni akademiji, skromnost, občutek za vse ljudi?
Neverjetn si s svojo kvaliteto,
hvala in s spoštovanjem
(jaz pa besed ne znam, res...)
lep pozdrav Gabrijel od hope (hvala)

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
04. 10. 2008 ob 11:19

Spoštovana Hope, hvala še enkrat za tvoje pohvale! Je ogromno odličnih stvaritev in ogromno perfektnih avtorjev na tem portalu, jaz sem samo drobtinica med njimi/vami, recimo temu pesnik naivec, če primerjam s slikarstvom, samorastnik, niti ne pesnik, nekaj med tema pojmoma. Napišem določena besedila, ki včasih zadovoljijo še kakšen višji kriterij in to je vse, zavedajoč se pri tem svoje majhnosti, ki jo včasih zunanje sile tako impresionirajo, da se s stvaritvijo dotaknem tudi nekoga med nami/vami!

Pozdravljena! gs

Zastavica

Komentiranje je zaprto!