Forum

Lethal Dreams

http://www.pesem.si/article.php?blog_id=7716&izbor=1

Bravo, Anja!
What a flow ...

Kočijaž
 

...Anja...

Poslano:
18. 09. 2008 ob 21:44

Hvala, kočijaž. Pesem je pa stara dve leti in pol skoraj ;)))

res hvala <3

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
18. 09. 2008 ob 21:56

Anja, kot sem že enkrat (mislim) omenila, me motijo starinske zadeve, kot so "thy", "thou" ipd., ker se mi zdi, da naredijo pesem preveč baročno; sicer pa je pesem zelo dobra in ker to ni tvoj prvi jezik, je zame to presežek. Se pa tudi zelo najdem v njej in sem podobne pesmi pisala proti koncu gimnazije, seveda s precej revnejšim besediščem.

Lep pozdrav!
Kerstin

Zastavica

...Anja...

Poslano:
18. 09. 2008 ob 22:28

Kerstin! :)

Thy, thee in ostalo sem uporabljala ... pred dvema letoma. :) Zdaj ne več. Saj pravim, pesem je stara in sem opazila, da je nisem dala sem. Tako da hvala tudi tebi.

Veš, je zanimivo, to pesem sem dala v pregled eni profesorici s fakultete. Jo je totalno raztrgala. Ker je čudna :D Ona je iskala samo "coherence breaks" .. joj joj ...

Hvala vama obema še enkrat. ;)


lp

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
18. 09. 2008 ob 23:10

V PESMI je iskala coherence breaks? Pa saj je marsikatera pesem iz njih narejena! :) Sicer pa zdaj že gotovo veš, da jezikoslovec in pesnik sta večinoma dve čisto različni rasi (midve sva izjemi, hehe).

Si poskusila svoje ang. pesmi objaviti na ang. / amer. portalih?

Kerstin

Zastavica

...Anja...

Poslano:
18. 09. 2008 ob 23:23

Ja, jaz sem hotela, da bi ona poiskala kako slovnično napako, pa samo mnenje in nič drugega, potem se je pa lotila vsake vrstice ...adijo pamet. Za tisti del "do seem to be absurd and vile", je rekla... kako so lahko dreams vile? Sem jo samo debelo pogledala pa si mislila svoje. In zatem sem šla pesem celo popravljat! Samo je nisem nikoli spremenila, razen ene stvari.. in sicer sprva sem za glagolom commence uporabila to infinitive, pa ni prav, ker mora biti -ing. To je edini popravek.

Objavila? Ne, nikoli. Mislim.. na poetry.com sem se enkrat prijavila na neko tekmovanje, kao da bodo izbrali pesmi in izdali CD al ne vem kaj, in potem so IZBRALI eno mojo pesem, ki je imela naslov Kill me! :DDDD Tak absurd, da nisem verjela, a mene nategujejo al sebe. :DDDD


Uff... :DDDDDD


lp in ln

Zastavica

Komentiranje je zaprto!