Forum

Zadnji nokturno od gabriela

http://www.pesem.si/article.php?blog_id=7168


Gabriel, bom rekla le to, da me je srh spreletaval ob branju te tvoje pesmi... Še zdaj, ko sem to napisala, me je streslo (no, morda tudi, ker imam okno odprto :>)


Lp, Anja. ;>
 

gabriel stormer

Poslano:
18. 08. 2008 ob 21:37

Menim, po tehtnem premisleku in strokovni analizi, ki sem jo izdelal na osnovi podatka, da je bilo okno odprto, da te je streslo zato, ker vrata niso bila zaprta, hahahahah ... Ej, malo heca :);):);)! Hvala Anči, za komentar, seveda :):):)!!!

gs

Zastavica

...Anja...

Poslano:
18. 08. 2008 ob 22:27

Za komentar ehehehe ;))) Seveda. Vrata imam pa še vedno zaprta. Saj veš, zakaj :P


ln

Zastavica

Sabinca

Poslano:
19. 08. 2008 ob 12:36

Jelči..
čist me je potegnila pesem vase.. hudo... res super!

Zastavica

ajda

Poslano:
19. 08. 2008 ob 18:39

Ko me zjutraj prebudi ptičje petje je to najlepša melodija, ki si jo lahko želi uho, ko še čuti spijo in se oči nočejo in nočejo odpreti. A uho se napolni s prijetno govorico ptic in misel, ki me prešine. Kako lep dan je, tudi ptički želijo, da se rodi tak kot si ga želim, zame in tu je razmišljanje malce egoistično;), prav zame so se zbrali in mi govorijo. Ja, kaj vse bi radi povedali, četudi si želim, ne samo jaz, je ptičja govorica zavita v tančice, ki jo razvozljajo le oni, seveda si pa lahko razlagamo njihovo sporočilo po naše. In pesem, ki govori o gospodu v črnem fraku, ki zna tako lepo fju fju, on še posebaj pričara jutro v tistem, ja morda je danes dan. Lepo si napisal!

Morda pa pesem ne govori o petju ptic, morda tančičasto skrito tisto nekaj, ko se prebuja in rojeva z velikimi črkami Ljubiti ... no, to pa naj ostane otančičeno in misteriozno skrito v govorici ...


lp, ajda

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
19. 08. 2008 ob 21:31

Anja, vrata moraš imeti zaprta, saj veš, tatovi ne spijo :):):)!!! Sabi, ti daješ nadhude komentarje, hvala! Ajda, ti se pa vedno resnično poglobiš v pesmi, ki jih komentiraš in začutiš vibracije besed, vsa čast, hvala!

Pozdravljene :):):)!!! gs

Zastavica

Komentiranje je zaprto!