Forum

Prodaj mi barve mavrice - avtor lin

Prodaj mi barve mavrice avtor Rdeča svetloba


Prodaj mi barve mavrice,
da se oblečem vanje.
Zlezi mi pod kožo,
da mi ne boš mogel uiti.


jaz bi pesnitev končala tu, le moje mnenje, ker mislim, da:

Poglej me lepo,
nasmej se,
poljubi me.


nekako ne paše v zelo dober prvi del. No, to je le moje mnenje. Sem pa prebrala podaj mi barve mavrice, kar je tudi smiselno:).

lp, ajda
 

Wildberry

Poslano:
05. 07. 2008 ob 14:15

Hmmm, Ajda, sem istega mnenja. Drugi del je res mimo. Dolgo sem razmišljala, kako bi lahko dokončala pesem, ki bo bolj v "stilu" prvega dela... Pa ni bilo pravega trenutka za navdih. Ampak zdaj sem jo nekako dokončala... Presodi sama, če ti je bolj všeč. Pa hvala za mnenje, mi je zelo prav prišlo! LP

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
05. 07. 2008 ob 15:35

Mnogo mnogo preveč mavrična je tvoja pesem. Predlagam to šmentano mavrico, ki tako rada sili v naše pesmi (pa "se že krha ob robu"), za nov izziv!

Kerstin

Zastavica

Wildberry

Poslano:
05. 07. 2008 ob 15:45

Mogoce je mavrice preveč, ampak pesem govori o mavrici, tk da... Meni je kul. Hvala vseeno za mnenje.

Zastavica

ajda

Poslano:
05. 07. 2008 ob 18:11

No, mene tudi spremlja mavrica, ker me prevzame pogled nanjo, ko se bohoti na nebu v čudovitih barvah in znova in znova odkrivam lepote danega, občudujem jo, želim, da bi kraljevala na nebu in ne bi tako hitro izginila kot se je prikazala. Le kako jo prezreti in se ne potopiti v njene barve, ji odvzeti tisto, kar pričara, ker ni nič igrano, zlagano, le naravno dano.

Je pa v tvoji pesmici malce preveč mavričnosti, ko si jo popravljala, mislim, da jo v tvoji prvotni verziji ni bilo. Menim, da bi bilo dovolj,če bi jo uporabila le enkrat ali pa morda na koncu pesnitve, ker si hotela poudariti lepoto kupljenega:). Sicer pa, pesmica je tvoja, vso pravico imaš mavrično čarati in ustvarjati, namigi pa, vzami ali pusti:).

lp, ajda

p.s. se oproščam, ker sem se v naslovu zmotila in napisala avtor lin, če urednikovo oko to ugleda, prosim, da popravi.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!