Forum

shade... ... 6 pesmi

Pozdravljena Shade.
Nova na portalu?
Hmmm, zanimive pesmi, moram reči, občutene, razvijajo se v neko smer...
Ne zameri mi, če napišem semle gor neko moje opažanje. Najprej vprašanje: Ali so vsa ta tvoja tropičja kakšen zaščitni znak? Tvoj simbol? Ne hecam se, resno! Namreč, veš, vse te pikice izgubijo svoj pomen neizrekljivosti, skrivnostnosti, učinek pomisleka, oziroma premora pred nadalje izrečenim se izgubi...
Torej, vse te pikice postanejo odveč. Svetujem ti, da jih ukineš, ker tvoje pesmi brez njih povedo, kar imaš povedati. Ne rečem, da kakšno tropičje ne bi smelo ostati, vendar pa - toliko?! In v VSEH pesmih?

Po moje bralca odvrnejo, naveliča se brati, ker se v vseh pikicah izgubi. In potem ocen in mnenj ni. Vsaj jaz imam tak občutek. To je samo moje skromno mnenje, pa brez zamere.

LP Kočijaž
 

gabriel stormer

Poslano:
27. 05. 2008 ob 21:25

He, meni je pa to všeč :):):)!!! Shade ima svoj stil, nekoč ga bo "preživela"! Ampak, ta trenutek, v tej dimenziji, je ta stil ONA ;););)!!!

gs

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
27. 05. 2008 ob 21:34

sej maš prav Stormer, ampak veš, samo svoje mnenje sem napisala.
Mogoče je res zvenelo malo nevzpodbudno, no, ni bilo mišljeno tako.
he, he, vedno hočem samo dobro, no, vsaj trudim se...Meni so pač tvoje pesmi, Shade zvenele dosti bolje, ko sem odmislila večino tropičij.

LP Kočijažinja. :)

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
27. 05. 2008 ob 22:42

Vem, Koči, tudi jaz sem napisal samo svoje mnenje :)! In Shade bo pisala naprej, neglede na mnenja, tvoja ali moja :):):)!!! Nisem komentiral zato, ker bi dvomil v tvoje namene, komentiral sem zato, ker so mi njene pesmi všeč ... In vsakega se pesmi dotaknejo na njegov način, eh, saj veš, se že ponavljam, kliše, bi rekla Ananas :):):)!!!

gs

Zastavica

shade

Poslano:
27. 05. 2008 ob 23:15

..kočijaž..jap sem frišna..2 dni stara..vseh teh pik..se moj infantilni del nikakor ne želi znebiti..ne samo da so moj logo..temveč za njimi stoji neka banalna..osebna filozofija..če ena misel nadaljuje drugo..in en fizični akt vspodbudni drug fizični vzgib..če ena beseda rodi 100 novih..in je vse skupaj nek ciklus..je takšna tudi moja pesem..nikoli dejansko zaključena..nikoli omejevana z eno debelo piko..:)..pač trenutek..:)..tvojega mnenja nikakor ne jamljem za nevspodbudnega..vrjetno bi za zunanjega bralca pesem dejansko lepše tekla s klasičnimi merili..ampak jaz ne iščem klasičnega bralca..in vsekakor želim ohraniti ta del sebe..s tem je pesem označena za mojo..in samo mojo..:)..gabriel je zadel žebljiček..

"In Shade bo pisala naprej, neglede na mnenja, tvoja ali moja :):):)!!!"

..(khm..se slučajno poznamo??)..:)))..

..saj se zavedam..da poezija ni področje na katerem sem ravno domača..saj so moji pravi interesi dejansko v drugi obliki umetnosti (risanje)..tako da..kritik..takšnih ali drugačnih sem vajena..in bodo vedno dobrodošla..+ in -..:)..

Zastavica

Nuška Golobič Malena

Poslano:
27. 05. 2008 ob 23:17

Všeč so mi tvoje pesmi Shade. Nekaj posebnega.

Pozdravček Nuška

Zastavica

Lidija Brezavšček - kočijaž

urednica

Poslano:
28. 05. 2008 ob 08:04

JA, imaš prav in cenim tvoje vztrajanje.
se mi je zdelo...
tvoja osebna izkaznica, pač.
bim pač zamižala pred pikicami, ali pa jih poskusila vkalkulirat.
ker se jih splača brat, tvoje pesmice.
cenim ljudi principov!
:) :) :)


Kočijaž

Zastavica

shade

Poslano:
28. 05. 2008 ob 22:45

..nuška..hvala..:)..

..kočijaž..če pa bo še kaka druga zadeva..kar se tiče mojih pesmi..pa me kar pocukaj..kot sem rekla..malo vodila mi nebi škodovalo..:)..

..lp..

Zastavica

Komentiranje je zaprto!