Forum

zlatolaska - stormer.

Lepa...
žalostna...
zgodbica.

No ne zgodbica, pripoved o izginjaju prvobitnega...

Stormer? Novo ali samo odkrito ime? nevihtnik ali gromovnik?
sem kaj zamudila.? (o tem ni dvoma, seveda, ker nisem bila z vami prejšnji teden...)
smrk...

LP Kočijž(inja)
 

gabriel stormer

Poslano:
16. 05. 2008 ob 21:13

Ne, Kočijažinja, nič nisi zamudila, nekdo me je samo vprašal, zakaj imam tisti "s" na koncu imena, pa sem odgovoril, da je začetnica "priimka" in da ga naslednjič objavim, pa me je Sabinca, nevede prehitela! Na srečanju ni bilo nič v zvezi s tem, zamudila si pa seveda zelo prijetne pogovore z zelo prijetnimi ljudmi :):):)!!! Ja, kaj pomeni, naj bi bil jurišnik, hahah, po eni od razlag, lahko pa je tudi tisto, kar si ti napisala ... Ni novo ime, moj stari nick na internetu.
Za komentar pesmi - hvala :):):)!!!

gabriel s

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
17. 05. 2008 ob 18:14

Gabriel, res mi je všeč tale 'legenda' oz. 'bajka', lepo si jo vpel v verze, nežno in rahločutno, kot znaš. ;)

Opomnila bi le na po njemu >> po njem.
In v zadnji kitici mi solze goreče deluje, kot da je tam pač zato, da se rima na rdeče. Solza goreča? Saj ne rečem, izvirno, vendar me nekako ne prepriča.

Lep pozdrav!

Kerstin

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
17. 05. 2008 ob 20:01

Heheheh, Kerstin, me veseli, da ti je všeč, :):):)!!! Seveda, solze goreče, da se rima na make rdeče, prepriča te verjetno zato ne, ker še nisi videla goreče solze, oz., si je ne predstavljaš ... Čisto individualna stvar! To je tista oz. tiste solze, po katerih lice peče in na rdeče vleče, hehehhhehehhhh ... Ja, kar se "po njemu" tiče, priznam in se kesam :), "u" je odveč, bom popravil, hvala! Je pa pesem stara približno štiri leta, tema pa vedno aktualna.

Lep pozdrav na Prevalje! Neurje se pripravlja :):):), bodo kaplje kot solze goreče, v SG je danes vse na "rdeče", morda to dež opere leteče :):):)!!!

gs

Zastavica

Komentiranje je zaprto!