Forum

Brezinbor

Pozdravljen! Ko sem še enkrat prebrala tvojo pesem, NAJINE SANJE, me je še enkrat prevzela, tako kot prvikrat. Tako vidiš, da je imela Ajda prav, ko ti je rekla, da je prišlo do pomote. Kvečjemu bi jo dala v mojem izboru na PRVO mesto. Dobro bodi in začni pisat, ker drugače te bomo preveč pogrešali! Ksenija
 

Brezinbor

Poslano:
12. 05. 2008 ob 22:40

Ksenija, hvala za Tvoje vrstice. Upam, da nisi zamerila moje "pripombe" o enki ... Pa saj to sploh ni važno! Veseli me, da sva se spoznala, veseli me, da smo se spoznali.
Hmmmm, da začnem pisat? Iz tvojih ust v božja ušesa, Ksenija! Če bom, ko bom - takrat bom to tako ali tako poslal na Pesem.si. Morda se zgodi kmalu, kdo ve?!

Lep pozdrav, lepo bodi! In lep pozdrav vsem ostalim seveda!

Igor

Zastavica

Zalka Grabnar

Poslano:
13. 05. 2008 ob 13:36

Živjo Brezinbor,
včeraj sem ti pozabila povedati, kako sem bila vesela, ko sem videla tvoji novi objavi. Res, ne oklevaj, pošlji jih še nam na ogled, prosim!

Lp,
Zalka

Zastavica

Brezinbor

Poslano:
16. 05. 2008 ob 16:53

Pozdravljena, Zalka!

Hvala za Tvoje vrstice. Upam, da Te nisem preveč razočaral, ker sem "pesmi" odstranil. Veš, ni to to. Sicer pa sva o tem govorila že takrat na srečanju na Rašici. Morda, ne, zagotvo je bolje, da prepustim času čas.
Pred menoj je nekaj dni oddiha in morda se v tem času porodi kakšna nova ideja, mogoče spet tisti(a) nekdo zašepeta čez ramo in mi potisne v roke pisalo ... Do tedaj pa se bom raje ukvarjal s tem kar mi leži in kar teče spontano - kamera, fotografija ... in ne nazadnje branje poezije, vaše, tvoje, naše ...

Lep pozdrav

Igor

Zastavica

Komentiranje je zaprto!