Forum

Krik I, II,III

Resnično sem bil neprijetno presenečen, ko sem spoznal tukaj, kako je bila moja pesem Krik sprejeta.Morda je res bolje, da objavljam drugod, kajti tako negativen sprejem te pesmi tukaj kot tudi drugih, ter vsporedno odmev in kritika drugod v pozitivnem smislu, pomeni le, da sem za sem pač tukaj nesprejemljiv, oziroma pod nivojem.Prav tako o srečanju, ki naj bi bilo maja, žal nekateri iz bolj odaljenih krajev, predvsem starejših, ki so vezani na prevoz, tistih ki tudi tu objavljajo, ne bodo mogli priti.Morda bi bilo primernejše srečanje v zgodnem popoldanskem terminu.Vem, mislim da je že vse odločeno, tako da z mojim mnenjem ne želim obremenjevati.
Lep pozdrav
 

Esther

Poslano:
23. 04. 2008 ob 15:53

Ne, Jože.k., nikakor nisi negativno sprejet. Meni je tvoj trojček, če ga lahko tako imenujem, nekaj boljšega, kar sem tukaj prebrala in prepričana sem, da še marsikomu. Samo ne bodi preobčutljiv na ocene in take stvari, to pravzaprav ni bistveno. Veš, včasih kakšno pesem preberem, pa se me toliko dotakne, da enostavno nimam besed in se mi zdi kakršnokoli komentiranje, ocenjevanje, analiziranje odveč.

Pozdrav, Esther

Zastavica

Pištin Frida

Poslano:
23. 04. 2008 ob 23:22

Vsekakor nesmisel. Napisati pesem, objaviti na spletu in pričakovati same najboljše ocene. Še najlepše in najbolj melodične pesmi se komu zazdijo zanič in jih pač oceni z nižjim številom točk.
Na tem portalu sem prebral že kar nekaj mojstrovin, ki so ocenjene relativno slabo.

Menim, da je za pisanje dobre poezije potrebna tudi dobršna mera samokritičnosti. Prevelika zagledanost vase, prepričanje, da je naša poezija najboljša in kovanje v zvezde ustvarjenega, še nikoli ni vplivalo dobro na kakega avtorja.
Sicer pa...objavljamo, da bi tekmovali? Poezija kot tekmovanje? Hmm,...

Lep pozdrav,

Pištin

Zastavica

Jože.k.

Poslano:
24. 04. 2008 ob 10:25

Bistvo vsega je, da tovrstni način točkovanja in ocen pač, ko ocenjujejo anonimno, po moje ni najboljši.Sicer pa Pištin, hvala za mnenje ter sprejmi pozdrav tudi v moje Prekmurje, ter hvala za tvoje mnenje...

Jože.k

Zastavica

Komentiranje je zaprto!