Forum

Hoja po mavrici ... - avtor Kanika

http://www.pesem.si/article.php?blog_id=4895


Si se pa razplamtel kot vulkan, ki čaka na svoj izbruh:), všeč mi je nič iskanja ovinkov in zavitorečenja, kar direktno in ja, to je to;).

lp, ajda
 

dunja

Poslano:
20. 04. 2008 ob 18:02

Kanika, nižeš pesmi kot bisere, ena lepša kot druga.

Moje čestitke in še veliko pesniškega uspeha.

Lp. Dunja

Zastavica

Kanika

Poslano:
20. 04. 2008 ob 18:11

Ajda, deklica iz ilegale, he, he. Menim, da imaš prav, samo te nekaj prosim, pa naj to ostane med nama, reci mi azimut, prec sem v pozoru, hi, hi.
Kar se tiče vulkana, je pej taku: do močne erupcije prihaja, če je krater dovolj dobro izpeljan. Ajda, dama, mej se!!!!

lp, fp-Kanika

Zastavica

Kanika

Poslano:
20. 04. 2008 ob 18:16

Dunjo, do jeseni ima još....., hi, hi. Hvala ti za čestitke, vedi pa, da bi brez tebe in tebi enakih na Pesem.si, bilo pusto in "dolgcajt". Želim ti še veliko uspešnih pesmic, res so kul..

lp, fp-Kanika

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
20. 04. 2008 ob 22:51

Pozdravljen, Kanika, tudi meni se zdi pesem Hoja po mavrici ena tvojih boljših - nizanje, ki ga pogosto uporabljaš - preskakovanje, zdaj z objekta na pridevnike, zdaj z dejanja na občutja, je v tej pesmi zelo posrečeno (v nekaterih pesmi to zmoti) - ker se vse dogaja na prepišnem nebu, ker se vse zgodi kot v vrtincu, zabrisanem v meglice, enako je z osebo, ki to doživlja - torej teboj - pesnikom.
Zelo pa me kot bralko zmoti "Zate hani!" - res, popolnoma me zabije ven iz pesmi, da jo moram ponovno prebrati, da bi v moji notranjosti razvila svojo prvotno melodijo, s katero me je nagovorila. Svetujem ti, da take pripombe in posvetila in ... zadržiš zase (ali jih poveš osebi, ki so ji namenjene). Upam, da ne zameriš.
Vsi rastemo.

Zastavica

Kanika

Poslano:
21. 04. 2008 ob 09:36

Pozdravljena Ana, hvala za oceno moje pesmice, spoštujem tvoje velecenjeno mnenje. Storil sem, kot si "predlagala".
Tudi zamera ima svoje meje. Zamera ni kamen, ki ga zaluča slepec, ki ne vidi, v katero smer ga mora zalučati. Zamera ne sme biti zablodela puščica, temveč puščica, ki zagotovo zadene izbrani cilj. Zamera mora biti vedno primerna.
Nisem Ti zameril, zakaj neki? Te spoštujem, poznam tvoje kvalitete in vem, da želiš z svojimi "operativnimi" posegi, "pacientom" le pomagati.

lp, fp-Kanika

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
21. 04. 2008 ob 10:09

Kanika,mavrica je že sama po sebi lepa,kaj šele hoja po njej,pa zvede,lunica.....Res lepo,čestitam!
lp,adisa

Zastavica

Kanika

Poslano:
21. 04. 2008 ob 11:48

Adisa, pupa moja, hvala za komentar in čestitko. Vse tisto, kar si naštela je vsem dovoljeno, od vseh nas je, nam je dano na posodo, ne v last, zato jo uživajmo. Imejmo se radi, jaz te imam........

lp, fp-Kanika

Zastavica

Komentiranje je zaprto!