Forum

Predlogi

Spoštovani,

sem malo plula po netu in sem se kar ustašila nekaterih portalov: pravila, komentarji in to vse v imenu umetnosti.

Sem vesela da sem tukaj, je neki mir, ki seva...

Morda le nekaj, včasih traja najdem avtorja,če bi želela do mejla, ko moram cel seznam čez, jih je veliko

Pa klepetalnica se mi zdi zanimiva, če bi bila...

..imam že kvadratno glavo...še drugič kaj,

bodite v cvetju in vse dobro želim,

Ramanina
 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
04. 10. 2008 ob 21:44

Tu je odprta tema za predloge skrbniku in uredništvu portala. Jadran je predlagal nekaj, na kar sem tudi sama že pomislila: da bi imeli npr. ob naslovu (ali na dnu pesmi ali kakorkoli) možnost zapisati datum nastanka pesmi. Bi bilo zanimivo, kot je že Jadran rekel, opazovati razvoj pesnika.
Sama sem že kdaj spraševala avtorje, če je neka pesem novejša, ker sem opazila razliko, izboljšanje, in upala, da je to morda vsaj majčkeno tudi zasluga feedbacka, ki ga dobivate tukaj. ;)

Kerstin

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
05. 10. 2008 ob 08:08

Kerstin, saj imaš prav, samo jst napišem kar pet, deset minut predno pritisnem, da je v seznamu tukaj pesem. Na vseh bi lahko napisala 5,10 minut nazaj. Ti verjetno najprej napišeš na papir, potem dvakrat prebereš, popraviš besede in kaj je še vse potrebno. Jaz pa ne vem, kak popravit ono Pleši z menoj, če je pa že not? Pa štorasta sem tut, če grem brklat, pol bo vse šlo adijo od pesmi...
Kerstin, kje pa imaš ti svoje pesmi, tako da bo od Zbornika lahko recimo na tem portalu, bi bilo dobro in lepo. Verjemi, govorim v zelo dobro, verjetno je v njih velik potencial.
Po moje bo Gregor za to,
pozdrav in lepo nedeljo (pojdite ven in istočasno bodite doma in pišite čudovite pesmi...se opravičujem, ne gre na ta način, ne...)
Lp od hope

Zastavica

Komentiranje je zaprto!