Forum

UTRINKI - Ana Jasmina

Ko nanizamo utrinke pod skupen naslov (in s tem onemogočimo njihovo posamično ocenjevanje), se lahko zgodi, da spravimo bralca v dilemo, saj več utrinkov različno dojame, različno se ga dotaknejo in tako ne zmore oceniti vseh skupaj, ker bi verjetno povprečno oceno čutil kot krivično do tistih res dobrih. Tudi pri mojih brahkih je verjetno tako. Določen brahek je pač bolj okusen kot kakšen drug ;). Kljub tej dilemi me ne motijo brahki v stročju oz. utrinki v ognjemetu ;), zlasti še, če se vsebinsko poklopijo.
Prvi in zadnji utrinek, Ana Jasmina, sta res utrinka - bleščeča, mogočna, razsvetljujoča. In če je mogoče še več od tega, je to zadnji.
Vmesnemu je malo zmanjkalo energije.
Lep pozdrav!
Kerstin
 

Ana Jasmina

Poslano:
17. 04. 2008 ob 22:45

pozdravljena,

hvala za mnenje! imaš prav, vsebinsko res ne gredo skupaj, bi bilo bolje, če bi jih objavila posebej. ne vem; ali še ima smisel, da jih razporedim v več objav ...?

ana

Zastavica

Ana Jasmina

Poslano:
17. 04. 2008 ob 23:29

sem se kar odločila, da jih razdelim. saj ocenjevanje še traja in če kdo želi, lahko oceno spremeni.

bom vnaprej bolj pozorna na to, da pesmi objavljam posamezno.

lepo bodi!

ana

Zastavica

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
18. 04. 2008 ob 02:04

V tem vidim minuse in pluse (kot pri vsaki stvari ;).
Plusi:
- bolj realno, "lažje" ocenjevanje;
- bralec laže dojame enega naenkrat, če je ta zaokrožena celota in se ne navezuje na ostale.
Minusi:
- "poplava" pesmi (ne štej mi tega v zlo >> tu se mi poraja zamisel, da bi imeli haikuji, klasični in sodobni, svojo stran, morda z malce drugačnim ozadjem (lahko bi bili npr. v okvirčkih), ne vem pa, kako me bo ob tem pogledal Gregor ;));
- razdrobljenost (če bi lahko šli skupaj).

Kakorkoli že, pesmi so tvoje in odločitev prav tako. Če pa imaš tudi take, ki res sledijo eden drugemu, pa bi jih jaz še vedno objavila hkrati.
Sama sem se pri brahkih res trudila, jih večkrat premetala, a kaj, ko so okusi tako različni ... ;). Sicer pa - ni važno. Glavno, da beremo, ustvarjamo, se bralno in ustvarjalno družimo ;).

Lep pozdrav!
Kerstin

Zastavica

Komentiranje je zaprto!