Forum

Sam Jože.K.

Jože, čestitam ti !
Napisati nekaj, kjer se vse besede začno le z eno črko, dodati temu smisel, potem pa še pristno občutenje - prava umetnost!

Esther
 

Jože.k.

Poslano:
12. 04. 2008 ob 10:06

Ester, res je da imam kar nekaj tega, vendar mi je všeč tisto,ki zapoje, v rimi, ki nekaj pove.Morda sem staromoden, sem pa tak kot sem.Saj bom še objavil, igro besed, črk, mojih misli, ki so neki trenutek, ki ga ujamem napišem, dam na svetlo..
Hvala za mnenje..Ester

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
12. 04. 2008 ob 11:44

Jože,zelo me veseli,da si se vrnil,ne boš več SAM,kar si zelo lepo napisal.Tudi ostale pesmi so prijetne in tople.Lepo se imej,adisa!

Zastavica

Jože.k.

Poslano:
12. 04. 2008 ob 12:16

adisa, hvala za podporo, čeprav je res, da sem objavljal in še tudi drugod.Osebno se ne strinjam z ocenjevanjem, tistim ko se pesem uvrsti višje ali nižje.Če bi vsako pesem pregledalo enako število članov, ji dalo oceno, bi bilo povsem drugače.Tistih nekaj, ki sem jih ponovno vnesel sem, sem na željo tistih, ki so mi pisali, me prepričevali...Storil sem napako, priznam,saj ne pišem za tiste, ki le preletijo naslove, ne pogledajo vsebine pesmi, sporočila.Morda bodo tole kar sem napisal tudi smiselno upoštevali, vsekakor pa ne želim in ne pričakujem lovorik, kajti moja izobrazba terja, da dam vse kar napišem pod lektorske oči, popravek...Še enkrat hvala

Zastavica

Komentiranje je zaprto!