Forum

Sancta simplicitas - Brezno

Včasih se mi zdi, da tvoje pesmi večinoma niso komentirane, ker se kar kje vsak najde notri, mislim vsebinsko, ker gre tu za svobodno obliko, pa me je prijelo, da zrecitiram:
Tudi v globini mlak se odkrije in živi lepota, da je prijetno; na kamnitem prestolu vrh gore pa zna biti precej pusto. Če pa se že kje piše zgodovina sveta, se v večini izpelje le v lasten svet, kar je ravno tako vredno spoštovanja.
V avtomobile vgrajujejo amortizerje, ker ublažijo prevelike kuclje in luknje.
In na temo ovčereje - naše družinske ovčke (ne v živi podobi, pač pa v stripu), so osvojile mednarodno nagrado (na nemško govorečem področju), s tekstom v slovenščini in s prevodom ...
Bom pa še vedno rada brala tvoje pesmi, kot sem rekla, se marsikje najdem in mi da mislit.
lp Danica
 

dani

Poslano:
11. 04. 2008 ob 16:44

p.s. - v imenu sodbe - jasno je, da je pesem dobro narejena, sploh če sproži takšno reakcijo :).

Zastavica

brezno

Poslano:
13. 04. 2008 ob 18:09

Kot že rečeno, pritožba ne izvrši izvršbe. Kar se pa mlak tiče so te resda lahko polne življenja (in smrti), vse je najti tam od najdrobcenejših bakterij, malo večjih raztezujočih se ameb, do igrivih paglavcev, odvrženih kondomov, skratka pravi svet v malem. Po drugi strani pa so mlake tiste, ki so zatohle, stoječe, kjer se nič ne premakne, kjer manjka sveže vode, kjer pisano življenje posivi. Pa nikoli niso ravno globoke, četudi se včasih zdijo take. O zgodovini pa čist drugo ja, al smo jo pozabili, al se nismo iz nje nič naučili. In zdaj še o ovčjereji, nič nimam proti njej, se pa ve kako večina ovc (pa tud ovnov, da si ne bo delal kdo utvar), konča. Ne ravno prijetno.
Pozdrav !
Vaše Brezno

Zastavica

Svit

Poslano:
13. 04. 2008 ob 18:58

Brezno,pozdrav.A si vegetarijanec ?

Zastavica

Komentiranje je zaprto!