Forum

patricia - Nicole(PCD)-Baby Love

Upam, da ne bo zamere zaradi mojega pogleda, namreč, v literarnih okoljih poteka kar nekaj razprav o razliki med poezijo in pesmijo - tvojo pesem sem ocenila kot zelo dobro rock (ali kaj podobnega - po želji in/ali glasbeni opremi) - besedilo, za poezijo kot tako pa ima čisto preveč ponavljanj ... kjer naj bi veljalo "manj je več", torej, to je očitno bolj moj komentar na lastno oceno, je pa tudi na dober potencial, ki se kaže v pesmi. Upam, da imaš v bližini kakšno glasbeno skupino, ki ti je po svojem izvajanju blizu.
Sicer pa, piši, piši, piši :)
Vse lepo želim. Dani
 

Aleksandra Kocmut - Kerstin

Poslano:
05. 03. 2008 ob 02:58

Ja, Patricia. Kar dobra pesem. Zlasti, ko jo poslušaš in gledaš čedno pevko:
http://www.youtube.com/watch?v=f7P738lvS_E

S takim početjem postavljaš pod vprašaj vse, kar si objavila doslej.

Kerstin

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
05. 03. 2008 ob 08:31

Patricia ni postavila pod vprašaj to, kar je objavila doslej, saj je v naslovu navedla avtorja oz. izvajalca pesmi (Nicole(PCD)).
Morda je zamešala pesem.si s kakšno spletno stranjo za izmenjavo besedil pesmi ...

O tem sem Patricio že obvestil in tudi pesem je že zbrisana, zato jo zaman iščete. Ostaja pa seveda link na youtube v zgornjem prispevku, kjer lahko Nicole slišite in vidite ... je vredna ogleda ;)

Vsekakor pa je to dobra priložnost da še enkrat opozorim vse člane da je na pesem.si dovoljeno objavljati le lastne avtorske pesmi in nič drugega.

Tudi če imate pesem prijatelja/ice, ki ne uporablja interneta je ne smete objaviti pod svojim profilom. Za takšne primere kontaktirajte uredništvo, saj objavljamo tudi pesmi tistih, in sicer na enak način, kot da bi bili člani ...

Dodajam še povezavo na pogoje uporabe, ki ste jih sicer prebrali že ob vpisu, a ne škodi, če si jih vsake toliko ponovno pregledate.
Za ta primer je pomemben 5. člen.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!