Forum

Pišem,objavljam tisto kar sem napisal pred časom,

Vidim,opažam,da to ni tisto kar sem pričakoval.Saj ne vem,morda sem STARINSKI ,FOSILNI tip pisca vendar bom pri tem ostal.Ocenjevanje mi je povsem tuje,bolj važen se mi zdi odziv na objavljeno.Sicer pa čas oceni,da pesmi mesto ki ji gre.In medtem,ko se ocenjuje,moje pesmi potujejo tudi do Kanade,Amerike,te tukaj objavljene,predvsem pa v Prekmurje čemur se veselim.Morda bom še kaj objavil,vsekakor pa ocen,ne sprejemam kot nekaj končnega.Saj ne pišemo in ocenjujemo za sebe,o tem naj ocenijo obiskovalci,tisti,ki so vzeli trenutek časa za mene za vse ki tu pišejo.

Jože.k.
 

Kanika

Poslano:
29. 02. 2008 ob 23:23

Pozdravljen Jože.k. iz Prekmurja, menim da si car...ti kar ustvarjaj, imaš ustvarjalno žilico. Škoda bi bila, da bi odnehal zaradi "nas" nekaj prenapetežev. Kar se pa ocenjevanja tiče, si na pravi poti, si zadel bistvo. Net ni privatna lastnina, je ljudsko dobro.

lp, fp-Kanika

Zastavica

Ida  Semenič- adisa

Poslano:
01. 03. 2008 ob 10:45

Jože k.,nikar ne obupaj,tudi "starinski tipi obstajamo in pač pišemo tako kot znamo in čutimo.Zaradi ocenjevanja se ne sekiraj,meni tudi ni do tega,da bi si nabirala točke,bolj mi je pomenbno,da me kdo prečita in mi kaj svetuje.Tvoje pesmi o Prekmurju so čudovite,le tako naprej!!!
Lepo se imej,pozdrav iz Vipavske doline , Adisa

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
01. 03. 2008 ob 16:04

Ocene tudi niso namenjene temu, da bi kogarkoli spreminjali.
Njihov glavni namen je neko pesem bolj ali manj priporočiti bralcu. Na pesem.si je objavljenih že čez tri tisoč in mimoidoči se težko znajde.

Seveda pa so ocene tudi določeno sporočilo za pesnika, če mu je mar. In vsak se odloča sam in v vsakem primeru se odloči pravilno.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!