Forum

VSE JE VEČNO Nuška Golobič

Za to pesem moram povedati,da sem spremenil oceno iz nižje v višjo.
...prihajaš TI ko se noč budi...
...se z menoj prižgi TI...,zdi se mi,da je ta TI odveč,pa vendar ne moti
preveč,razen take perfektneže kot sem.Upam,da ne pretiravam.
 

Nuška Golobič Malena

Poslano:
21. 02. 2008 ob 16:02

Svit lepo pozdravljen:)

Oprosti za tako pozen odgovor, mi zmankuje časa in sem bolj malo na tem portalu:) Glej, mene ne moti in ne pretiravaš:) Mi je všeč ker vidim, da imaš v sebi res tisto ljubezen do poezije...sva si po svoje podobna. Tudi sama vse preberem kar kdo napiše, če mi ne steče v prvo analiziram, včasih iščem bistvo...samo vse to počnem v svojih mislih:) Mi je všeč, da si vse prebral, res in še bolj mi je bilo to ker si zadel točno v pesem in v kitico kjer sem tudi sama želela nekaj spremenit. Najbrž bo ostal ta Ti ker meni ima ta beseda cenjen pomen, če že... bom najbrž nekoč spremenila celo kitico:)

Hvala ti, se bereva
Lp Nuška

Zastavica

ajda

Poslano:
21. 02. 2008 ob 18:56

http://www.pesem.si/article.php?blog_id=3031


Se strinjam s tem, kar si napisala, Nuška. Ta tvoj ti ima sigurno odločilen pomen pri tvoji pesmi Vse je večno in bi brez njega sigurno pesem ne bila to, kar je in prav je, da ostane. In če mene vprašaš, bi napisala verjetno Ti. Je pa res, da sčasoma na svoje pesmi, ki jih morda že najeda prah patine gledaš drugače in bi spremenil marsikaj. Dostikrat je bolje, da le razmišljaš o tem, pa lepo pustiš tako kot je, ker je za tisti čas, ko se je pisalo dragocen v trenutkih in bi z odvzemanjem čarobnosti zbledelo.

lp, ajda

Zastavica

Otroksonca

Poslano:
21. 02. 2008 ob 20:07

Ta beseda TI ima res zelo močan pomen v pisanju pesmi. Saj izraža neko osebo ki je zelo močna v tej pesmi. Beseda TI daje tudi nekakšno intimnost. Je pa tudi ta TI zelo skrivnosten!

Lp Janja

Zastavica

Komentiranje je zaprto!