Forum

Nenapovedana, prišla si ... - avtor Kanika

Nekako bi lahko potegnila vzporednico z vsemi tvojimi pesmimi, da mi bolj disijo po proznem zapisu kot poeziji in obcutek, da ti prozni zapis bolj lezi. Ne razumi me napak, da mi napisano ni vsec. Je pa morda ravno v tem umetnost, ki jo premores, da lepo umestis v prozo in pridobis v smislu poeticnosti, ki naj bi jo pesem imela. Mislim, da ne bi bilo napak, ce bi razmisljala o kaksnem bolj obseznem proznem delu, za kar imas sigurno dar , ce ga ze nisi izkoristila, ga izkoristi.

lp, ajda
 

ajda

Poslano:
27. 01. 2008 ob 12:14

sem v enem izmed komentarjev zasledila, da je Kanika on, se opravicujem za napako, da sem ti spremenila spol:). Ce bi bilo mozno poprvljanje postov bi popravila , a tako ostaja zapisano.

lp, ajda

Zastavica

Kanika

Poslano:
27. 01. 2008 ob 16:16

Pozdravljena Ajda, vesel sem, da se ti dopade moje pisanje. Tvoja pripomba je na mestu, ti ne zamerim, skratka, zakaj bi ti, saj nisem pisec velikega formata, še manj pesnik-poet. Pišem zato, da mi mine čas in da še koga zaanimiram, da mi prisluhne sem vesel. Imam že kar nekaj napisanega v literarnem smislu.
Ime Kanika izhaja iz Indije, pomeni : "manjši od zrna".
Ajda, lepo ime !

lp, fp

Zastavica

gabriel stormer

Poslano:
27. 01. 2008 ob 20:00

Aaaa, to je to, Kanika, manjši od zrna, heheh .., tudi sam sem razmišljal kaj bi tvoj nadimek pomenil! Ni kaj, bi se pridružil Ajdi, da imaš dobre stvaritve, zanimiv slog in širok tematski spekter! Prejmi moj poklon, Kanika :)!

gabriel s

Zastavica

Kanika

Poslano:
28. 01. 2008 ob 16:26

gabriel s haj, hvala na kompilmentu, tudi tvojo pisanje je lepo in se mi dopade, mi je všeč, samo tako naprej.

lp, fp

Zastavica

Komentiranje je zaprto!