Forum

Žetev pred setvijo 2022 - razpis

Pozdravljeni dragi literati.

KUD Matiček Spodnja Polskava

razpisuje tradicionalno literarno delavnico z naslovom

ŽETEV PRED SETVIJO

namenjeno avtorjem, starejšim od 15 let, ki bi radi svoje ustvarjanje poglobili, nadgradili, razširili besedni izraz, ali zgolj izvedeli, kaj o njihovih besedilih mislijo tisti, ki se s tem že dlje časa ukvarjajo.

Delavnica bo v soboto, dne 12. 11. 2022 na Spodnji Polskavi.

Mentorica bo Nina Medved- pesnica, kulturna producentka, urednica, prevajalka, performerka in fotografinja, zaobljubljena negi besede in svetlobe.

 

Obseg poslanih besedil

Proza in dramski teksti – do 5 strani (lahko tudi odlomki daljših tekstov, kratke zgodbe ali odlomek iz romana), poezija – do 5 pesmi. Pričakujemo besedila, ki še niso bila objavljena v knjižni obliki.

Svoja dela pošljite najkasneje 

 

do 28. oktobra 2022 na elektronski naslov [email protected], z zadevo: ŽETEV PRED SETVIJO 2022.

 

Pripišite čim več o sebi in omenite svoje ustvarjalne izkušnje, želje.

Število prijav je omejeno, zato pozivamo k prijavi, da si zagotovite udeležbo.

Delavnica bo potekala na Spodnji Polskavi s pričetkom v dopoldanskih urah, ko se bodo obravnavala predhodno poslana besedila. Organizirano bo kosilo. Popoldanske ure bodo namenjene individualni in skupinski izdelavi nalog, ki so bile zastavljene dopoldan. Sledi še pregled ustvarjenega in priprava za večerni nastop.

 

Kotizacija za udeležence znaša 20,00 EUR in se poravna do 9. novembra 2022, na transakcijski račun KUD Matiček Spodnja Polskava, Sp. Polskava 270, 2331 Pragersko, številka SI56 6100 0002 7577 932, odprt pri Delavski hranilnici d.d., namen: Žetev 2022 in sklic SI00 11-2022.

Vse ostale podrobnosti o delavnici prejmete uspešno prijavljeni na

svoj elektronski naslov.

 

koordinator delavnice

Milan Novak

 

 

Komentiranje je zaprto!