PS *

Bosanski trenérkar, ki je leta 2011 na parlamentarnih volitvah na levi dlani imel zapisani kratici "PS - Pozitivna Slovenija".

 

Vse v slogu preventive, da mu njegov poneumljen IQ - količnik ne bi zbistril možganovine, in bi se v ihti kretenizma zmotil in obkrožil drugo zaporedno številko.

 

Ko pride na ulico pofuka mimoidočo lezbično dekle, in pobete milo iz tal pedru, ki se sprehaja po Prešercu. Upam, da je ta oseba pripadnik afriškega plemena ali pa mogoče judovskega rodu ? Želim si, da je krvoločno bitje, serijski morilec in islamski teroristični skrajnež, ki se je v Alpsko kuro pritihotapil v podvozju avtomobila. Držim pesti za telečje neumno bitje -  sistemsko neurejen izmeček, ki zlorablja socialne privilegije v naši domovini.

 

Kaj pa če sem jaz tudi potomec Bosanskih staršev, mogoče sem peder, ki ima rad žensko oprsje, ali pa sem terorist ? Kaj pa, če so me v Ljubljanski porodnišnici zamenjali ? Kdo bi vedel? Vprašal bom gospoda Janšo, ali pa gospo Korošec Normo.

 

Azila za prebivanje v Belorusiji ne potrebujem. Plan je fiktivno beden. Dan se kotalka proti zarisani, ročno potegnjeni premici. Fokusiranost na mestu. Možganske celice se hladijo v hladilniku. Trenutek neprevidnosti, ker je v trgovini prodajalka napovedala masovno podražitev. Navdih pridobljen po zasnovi zaprašenga zgornjega dela omare, na njej še sedaj sameva plošček.

 

Pade noč,objemanje vaze je patetično.

Jernej Jager

miko

Poslano:
27. 04. 2021 ob 00:04

Pozdrav od m.

Zastavica

Jernej Jager

Poslano:
27. 04. 2021 ob 10:41

Lp od J

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

Jernej Jager
Napisal/a: Jernej Jager

Pesmi

  • 26. 04. 2021 ob 21:59
  • Prebrano 300 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 50.66
  • Število ocen: 2

Zastavica