Midnight gold

"Kje si moja lutavica? "

 

Slišeč glas glasilk, v trenu sapnic, ki vibrativno prekrijejo svojo primarno aktivno funkcijo, ko se v stranišču prižge prezračevalni sistem in povleče vase zvočno onesnaženost, ki prihaja iz pametne naprave. Izhodiščni položaj ter faza trenutka, ko gre za zavedanje, da še ohranjam živ spominek na kakovostno dovršen glasbeni tandem Nika Kocharov and Young Georgian Lolitaz ter njihovo opevano in sila graciozno polnočno zlato.

 

Ogreje me pogled na eksplozivni pomislek, ko bilo je v maju leta 1944. Bila je to huda epilptična ektaza, in bil je Stocholm na Švedskem.

 

Rusija pozabi na geografski obstoj Ukrajine, in ko tudi Ukrajina ni ravno vzorna mater. Še vloga mačehe v Pepelki je imela v svojem bistvu večjo izraznost empatičnosti.

 

Fiksiral bom podnebje, v izogib ponovitve epilepsije. Ko bom uspel iz sladke vode bližnjega potoka, precediti zadnjo kapljico soli, se bo človeški rod oprijel oprimka.

 

Če kdaj, potem je Pesem Evrovizije leta 2016 odraz družbenega utripa stare Evrope, ki vedno bolj izgublja identiteto, ki vedno bolj izgublja svoj(e) jezik(e), kritično polemiko... 

Vse tisto, kar naj bi Evropska unija okrepila !?

Jernej Jager

Komentiranje je zaprto!

Jernej Jager
Napisal/a: Jernej Jager

Pesmi

  • 27. 01. 2021 ob 06:01
  • Prebrano 321 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 26.8
  • Število ocen: 1

Zastavica