Forum

Sosed tvojega brega 2019

Uvodna branja ob mednarodnem dnevu maternega jezika

Kot uvod v letošnje jubilejno državno srečanje Sosed tvojega brega 2019 in za promocijo natečaja vabimo avtorje k branju svoje (in priljubljene) literature v četrtek, 21. februarja 2019, ob 18. uri v Trubarjevi hiši literature, Stritarjeva 7, v Ljubljani.

 

Svoja leposlovna dela bomo brali v počastitev mednarodnega dneva maternega jezika UNESCO (21. februar). Zbrane avtorje bo uvodoma pozdravila predsednica DSP-ja, pisateljica in pesnica, Aksinja Kermauner.

Prosimo za potrditev uvodnega branja v Trubarjevi hiši literature na e-naslov: [email protected]  do srede, 13. 2. 2019! 

 

41. državno srečanje Sosed tvojega brega 2019 bomo pripravili v obliki dveh delavnic, pesniške in prozne delavnice, v soboto, 25. maja  2019, v Ljubljani. Več o razpisu:

http://www.jskd.si/literatura/natecaji_literatura/sosed/2019/uvod.htm

 

Rok za prijavo na 41. srečanje in pošiljanje besedil na [email protected] je možno do nedelje, 31. 3. 2019.  

 

Vabimo vas k sodelovanju in vas prosimo, da o natečaju širite prijazno besedo ter nagovorite k udeležbi svoje sosede, znance, sorodnike, prijatelje, literate … ki bi se prepoznali kot del široke multikulturne, strpne in sočutne ustvarjalne skupine pisateljev in pesnikov z vseh koncev sveta!

 

 

Komentiranje je zaprto!