Forum

SONGWRITING - brezplačna delavnica za mlade (do 30 let)

Ste že kdaj napisali kakšen komad, ali ste si to vsaj želeli? Potem bo tale delavnica prava za vas.
BREZPLAČNA delavnica osnov songwritinga vas bo seznanila s klasičnimi metodami in tehnikami pisanja besedil za uglasbitev. 
Ukvarjali se bomo s pisanjem besedila (tekstovne, ritmične, melodične, lingvistične zakonitosti), strukturo in obliko pesmi za uglasbovanje, spoznavali različne postopke pisanja pesmi in manipulacije besedil, pa tudi z vokalno in glasbeno interpretacijo besedila, ki ga boste napisali sami. Ideje (ali celo kaj napisanega) zato pripravite že za prvo srečanje. 

Delavnica je namenjena mladim do 30. leta - tj. kantavtorjem/icam, glasbenikom/icam, pesnikom/icam in vsem, ki pišejo ali želijo pisati pesmi z namenom uglasbitve. 
Ker delavnica bazira na kontinuiranem delu je udeležba na razpisanih terminih ključnega pomena za končni rezultat (napisati svojo pesem/besedilo z namenom uglasbitve), ki jo bomo predstavili v terminu 30. oktobra.

TERMINI - 17., 19., 23., 26., 30. oktober od 15:00-19:00 v Vodnikovi domačiji v Ljubljani (Vodnikova cesta 65, 1000 Ljubljana)

Delavnico vodi kantavtorica, glasbena kritičarka in antropologinja Katarina Juvančič, ki je s kitaristom in producentom Dejanom Lapanjo izdala tri albume avtorskih pesmi (Selivke, Hope’s Beautiful Daughters ter Vmesje), koncertirala po Sloveniji, Evropi ter Aziji. Na Berklee College of Music je opravila modul magisterija iz songwritinga. Je dvakratna dobitnica nagrade žirije na mednarodnem kantavtorskem festivalu Kantfest.

Delavnica bo potekala v sodelovanju z RRA LUR v okviru projekta Forget Heritage (program Interreg Srednja Evropa).

Prijave na: [email protected]
 

FB LINK: https://www.facebook.com/events/305594036891128/

 

Komentiranje je zaprto!